Имам плусаквци на ногава, а во сабота сум на роденден ? Ќе ги снема ли дотогаш, или да ми дадете нешто за да ги снема .. ?
^ Ако се мисли на иднава сабота, можеби ќе ги снема, е сега зависи ако носиш сандалки, ќе гледаш да ти поминат, не треба да правиш нешто специјално, стави ханзаплас и мачкај ги со помада, и ќе ти помине.
Девојки, можат ли очила за сонце (метални рамки со штрафчиња, или барем делот кај носот со тие гумените перничиња или како се викаат) да се стеснат кај оптичар? Или трескам глупости, хм?
Како се прави леток? Ве молам ако знаете да ми кажете како се прави леток ќе Ви бидам премногу благодарна поздрав .
Како се прави леток? Зависи во која програма знаеш да работиш. Можеш и во CorelDRAW X5 или пак InDesign . Најважни ти се димензиите да ги направиш колкави сакаш да ти бидат, а исто така и сликите кои ќе бидат на летокот да се со поголема резолуција, за да изгледаат убаво кога ќе се испринти.
Дали можам некако да го блокирам старото корисничко име затоа што ова ми е ново, а несакам тоа повеќе да го користам
Па би требало да ти ги снема, ама јас мислам да ги пукнеш и да не ставаш ништо на нив, само ако треба да облечеш нешто на нозете стави фластер. Јас така правам
Девојки дали некоја од вас ги има купено шорцевите за слабеење од Топ Шоп?Оние што се прилепуваат за телото и те потат.Ако ги има некоја нека сподели искуство дали имаат ефект за да си ги порачампа да вежбам со нив
феминки имам проблем на бела тренерка ми се истури сок вчера, и се познаваат жолти дамки сега со што да ја исперам за да излезат-секој совет е добредојден
Немаат врска, ги имаше комшивка ми. Поевтини се мислам на Афродита а јас порано нозете ги мотав во најлон кеси и врз тоа облакав хеланки или бициклистички и така вежбав. Имав фантастичен ефект.
Правев пред некое време, но не се сеќавам за цена.Мислам дека беше 1000, ама не ме фаќај за збор. Подоцна ќе ја прашам мајка ми па ако сакаш ќе те известам.
Дами,да ве прашам...зошо испраќате френд риквестови од кај ваши другари,дечковци,сестри,браќа кај некои кои не сакате вие да ги додадете?!Или НЕ ДАЈ БОЖЕ од ЛАЖНИ профили?! Мислам... толку ли има забава у тоа манијачење?! Што ако и го видите фб профилот?! Kao нема да сфатат?! Зошто?! Додади ме ти,помалку бедно и смешно е...сфаќам,мислам науката потврди,оние со големи цицки и целулит се попаметни...дааах! Не сериозно,сфатив. Сериозно не ги сфаќам овие глупи игри...и болна женска потреба. Што фали да си го живееш животот прекрасно?! Станувам,ни очи не отворив,сигурно не спиела од вчера и другарите ми ги пуштила по фб... И тоа треба да го сметам за здраво?! Не,не е,жално е,патолошки,загрижувачки. Оди имај секс,ти сакаше секс од увек...многу,на 15-16 години,со различни дечковци,особено постари,ќе ти купат и некој партал облека за возврат,не знам и онака ни тогаш не ме занимаше.Или хеееј,почни да читаш книгиииии,даааа книгиииии,тоа ти е ново и нема да ти биде досадно. Пф...свашта! Донт хејт ми бикоз ај ем... фееееблс! http://www.youtube.com/watch?v=PfW8deSlsiA (оу,ти не знаеше англиски...ама за тие што знаат...да си се посмеете,закон е Џена,еден дечко еднаш ми ја испрати пошо го потсетувала на мене и мојот ... хејт,смисла за хејт и ваљда хумор !)