Можеш и така да го јадеш, а можеш да го вратиш во првобитна состојба, ќе биде добар за јадење, без гајле. Секако дека можеш и за пилинг да го користиш. @JustBeautiful си купив. @Cka колку што се сеќавам последен пат кога бев таму, тоа е повеќе како читална. За да ја прочиташ или разгледаш книгата, требаше таму да седиш. Не ги продаваа. Сега не знам како одат работите, може нешто е сменето.
Изводливо е шнајдерка да ми сошие комбинезон? Нигде во градот не се наоѓа големина XS и немам друг избор.
@s1a1n1d1r1a1 Ај агри со Лејди. Но, како не се наоѓа? Каков комбинезон поточно ти треба? Малку по елегантен или ако ти е за летен кежуал, мислам дека во New Yorker и Бершка имаат.
Хаха објаснувањето е од Битола сум. Нема ништо тука XS. Си купвав некни кожно цел град го свртив и точно едно кожно XS најдов. И то го купив. Иначе шознам дека покомплицирано ми изгледа за шиење. Ќе побарам некоја добра шнајдерка.
@kjukli @s1a1n1d1r1a1 Аа сори, не знаев Ама, пак, навистина ако не можеш да најдеш добра шнајдерка, тркни до Скопјето Или разгледај ги каталозите онлајн, може и нешто стварно ќе ти се допадне
Има во Веро Џамбо горе на спратот кај рафтовите за цвеќиња. 69 денари се. Дали знаете 20 парчиња мафини колку чинат и каде да се купат?
Вака имам интернет на компјутерот се е во ред а ми треба и на лаптопот но таму не ја покажува мојата мрежа како достапна.Како да го решам тоа?
Има ли во Мк лиценциран преведувач Шведски-Англиски или Македонски? Небитен градот затоа што навистина итно ми треба.