Не ми е, и тоа проверив. Уствари таму воопшто ја немам за да можам да ја штиклирам или опцијата да се покажува или опцијата да биде скриена.
Edno prasanje do site devoj4ina dan e recam na 22godini so mislenje imate za decko ko ke vi dokazi deka premnogu mu znacite i sakate da bidite so nego pa duri i slusate i gledate mn pozitivni raboti i slucuvanja od maskoto i seuste da se dumate dali da go imate ili ne mozi nekoj da objasni ?
На девојчето или му годи тоа што го правиш за неа, па се прави недостапна за да не се откажеш или едноставно не сака да има ништо со тебе
Nemozam da ja procenam sto saka da kazi odnosno napravi da postigni od edna strana i e strav da ne me izgubi i kako drugar a bliski sne i seuste se duma ili seuste i treba vreme da odluci sto ponatamu ne ja napnuvam i ja izbegnyvam taja tema ili pak da zboruvam so neze za seto toa ? fala mnog
Штом сте и блиски другари можеби не сака да ризикува и да го жртвува пријателството, сепак она е свесна за твоите намери и не треба да ја притискаш околу тоа, кога ќе донесе некоја одлука најверојатно ќе те извести или ако толку си нетрпелив дај и рок недела - две и нека ти каже, да си знаеш на што си
Људи злато бижутерија ми поцрне како да го средам? Мука ми е ни 2 пати ги немам носено ланчињата не дека се скапи бижутерија се ама па ми се свиѓаат многу. Некој совет?
Пробај истриј ја со паста за заби исплакни и избриши ја убаво. Никогаш немој да ја новоденуваш ,односно да миеш раце со бижутериско прстенче или да се прскаш парфем па да ставиш ланче , крема на раце у сл. Зошто кремите ,лосионите ,парфемите содржат некои состојки кои го разјадуваат тој материјал и доаѓа до разгрљдување на некои состојки кои се претвараат во сино-зелена боја која ја испуштаат врз нашата кожа кој е штетна Се надевам ти помогнав. Јас имам бижутерија со години ,но внимавам на неа како што ти посочив и ја чувам во кутија за накит и не ги ставам едно до едно прилепени
ЕЕЕ фала ти многу. Можно е од парфемот да ми се поцрнеле дека само со ги купив еднаш ги имам носено и мака ми е скроз, пак ке кажам ефтина бижутерија е ама па кејфот ми е . Ке пробам со паста да ги решам. Фала уште еднаш.
Ќе му наштети. Не се препорачува полнење навечер. Денешните Литиумски батерии најдобро е да се одржуваат полни измеѓу 50 и 80%, значи никако полнење до 100% ниту пак празнење до крај. Полнењето до крај и оставањето да се испразни повеќе од 15% може да и го скрати животниот век на батеријата. http://www.pocket-lint.com/news/132...one-overnight-top-tips-to-extend-battery-life Прочитај подетално на линков.
Можеш и со содабикарбона и алкохол со памук да ги поминеш и откако ќе се исушат со процирен лак за нокти да ги поминеш за да не се ствараат такви оштетувања ,но никако немој да ги вриеш како среброто ,бидејки јас еднаш ги вриев прстените(така ме советуваше другарка де ) потоа станаа потполно неупотребливи ,цели се излупија
Јас секоја вечер го полнам. Немам друго чаре. Посебно ако не сум цел ден дома и немам каде да го полнам телефонот. Затоа си ја сменив батеријата два пати досега, повеќе од три години го имам и не сум имала никаков проблем.