Дa бидaм пoкoнкретен Oткaкo ќе се јaвaм нa тoј брoјoт зa зaкaжувaње требa ли дa пoмине мнoгу време пред дa ми дaдaт термин зa пo итнa пoстaпкa Зa 18ти месецoв ми требa?
Барам ѕвонарки низ Скопјево ама не можам никако да најдамзнам дека модата одамна им е помината,ама имам желба некоја пак да ги носам.Случајно да не знаете каде има?
Дали треба да плаќам данок ако добивам пари на сметка неколку пати месечно од физичко лице а не од фирма?
Дали некој знае каде има да се порачаат персонализирани чоколадца, и по која цена? Однапред благодарам.
https://www.facebook.com/personalizirani.podaroci/?fref=photo Цена не знам, зависи што сакаш пиши им ќе ти вратат.
Дечки ми фали една сметка за водовод, не ја добив во сандаче ? Колкава е веројатноста пак да ми ја пратат или што треба да направам ако е изгубена, не по моја вина ?
Кога ке идеш во Водовод да плаќаш ке им кажеш дека ја немаш таа сметка без разлика дали ти е изгубена или не е стигната и од таму ке ти издадат нова.
Со што да го исчистам тепихов каде мачкава ми вршеше нужда? Огромен тепих е, не можам цел да го перам, само на едниот крај ми направи беља...
Знае неκој од вас κуρс за фитнес тρенеρи низ маκедонија, да не е подолго од 2 години и дипломата да е пρизнаена во амеρиκа? Аκо ми помогне неκој со ова животен пρоблем ќе ми ρеши.
Ми падна телефонот и ми напука екранот ајфон 4s.Ми кажаа дека ке ми го направат дали некој имал искуство со менење на екарнот да не после има некои компликации ?