Побарај совет во Грижа за домашните миленици. Можеби некој ќе ти даде корисен совет мојава е дисциплинирана од тој аспект. Нешто ја фатило твојава инат, очигледно.
Мајка ми долго време има напади на желудник,па сеа конечно во последен тајминг се одлучи да се прегледа.И и открија дека има проблеми со тироидната жлезда.Не знам дали е страшно нешто и што е точно.Дали некој знае отприлика што се случува и кои се последиците и дали има нешто што би се олечило тоа? *Многу ми е страв иако она ме убедува дека не е ништо страшно
Феминки ве молам, значи ве молам, шнајдерка во Ск со нормални цени? Ептен ми е итно Фала ви на сите однапред што ќе ми пишете
Девојки ај некоја што има испраќано по карго да ми објасне како одат постапките зошто сакам нешто да испратам
Здраво, дали ќе има некој љубезен да направи акаунт на една другарка и да ми ги пише username и pw во ЛП. Мене ми го правеше едно девојче, срам ми е пак да и побарам. Ако сака некој да ми помогне пишете ми во ЛП за лични информации. Благодарам однапред.
Mozda e glupo prasanjeto,me interesira kako da zastitam bizuterija vo zlatna boja od rgosuvanje,pocrnuvanje ili slicno,so bezboen lak ili?
@SnowQueen17 А што е толку тешко сама да си направи? Па не е ова квантна физика. Оди на Зачлени се и таму се што треба е Име, мејл, датум на раѓање и сл. Се е дадено во полињата
@Mr. Right Разликата е едноставна: Станува збор за различното количество на концентрација на маслото во течноста. Најголемата концентрација има во парфемот што е најдобрата и затоа најскапата варијанта, па после во тие на кои пишува eau de parfum што го прави помалку интензивен во нотите, потоа доаѓа тоалетната вода и на крај е колонската, последните две се најлесни на мирис, како најразредени.
Ќе ти стаса линк на емаилот ,со кој ќе направиш акаунт. Откако ќе го отвориш и логираш на истиот ,ќе ја потврдиш активацијата
Можеш со безбоен лак за нокти. Подобро отколку да немаш ништо, а нема да забележиш некоја промена на накитот. Па најавено е затварање на крстосници во 12 и сигурна сум дека ќе го исполнат тоа. А за вечер - мислам дека сепак ќе има.