како би ја сватиле песнава? http://www.youtube.com/watch?v=HpAIDSSc_Y0 пред да се исклучи од фб ми рече слушај ја песнава треба да сватам нешто од ова? сака да биде со мене или не? :?
Знае некоја каде може да се најде Heart Rate Monitor - односно рачен часовник за мерење пулс и калории? Нешто вака би требало да изгледа:
Ако е од убод од инсект, најдобро би било со ладни облоги од винска киселина. Винската киселина ја одзема температурата и го смирува воспалението.
Пренди одиш по Даме Груев улицата, ја поминуваш ТЦЦ Плаза и продолжуваш нагоре, во зградата од Градски зид до аптека Пановски се наоѓа Певекс , во истиот ред има космо па тинекс имаше... се надевам ти помогнав
Едно време знам имаше од орифлејм се нарачуваше, пред 2 години негде,сеа во скоро не сум гледала каалог, види распрашај се некој што е зачленет.
Се извинувам ако сум оф топик Ама не знаев каде да го поставам прашањето, Да не има некој бизнис план од гимназија?? Ако има нека ме контактира лп
Некои луѓе се пронаоѓаат во песните, некои не. Најдобро го знаеш ти него и ќе си процениш. Јас никогаш не слушам песни зашто ми одговараат на моменталната ситуација, еднаш знам постирав песна на фб и другарките почнаа да ми се јавуваат да не сум раскинала со дечкото, а немаше веза, онака беше. Имам пак една другарка, ептен е драма куин и слуша само песни во кои се пронаоѓа и кои и ја отсликуваат психичката состојба па многу е полесно да ја процениш како се осеќа и што сака да каже. Прво види дечкото во која категорија спаѓа, дали треба да има значење или може само онака ја слушал и му се свиѓала
Дали сапуните општо и сапуните за лице имаат рок на траење? Имам еден од докторс има скоро година ама кутивчето е фрлено и не знам дали важи или не, т.е дали смее да се употребува, знае некој?
Да, имаат, затоа што се сушат и се разградуваат состојките што ги има во нив. Употребувај ги исклучиво за раце ако не ти се фрлаат