И јас читав за крај 12 дека ќе има, најавено е затворање на неколку крстосници, а мислам дека овие во 6 протестите ќе ги заменат со 12, значи попладне демек нема да има, ама не сум 100% сигурна, изгуглај по порталиве има ќе прочиташ.
Od tie vasi protesti covek na raat ne moze da dodje vo Sk i da zzavrsi rabota ..Znaci na nekoj mu e itno nema sekoj den da ide za Sk ........................
Прашањето не е стандардно, ама сепак Помеѓу Рафаело, Најлепше жеље Мини микс (во форма на кутија за подарок) и нешто од АД Европа по специјално изберено и спакувано, што би избрале? Пригодата не е свечена, туку еден вид работна посета на креативен тим од луѓе. Не се двоумев, ама ете сега да Спојлер: Examples
Мене многу ми се допаѓа како ги пакуваат чоколадите во проѕирна ,,хартија,,. И оние во форма на срце им се многу јаки! Можеш да избереш неколку чоколади, да ти ги спакуваат проѕирно, една врз друга и да им ставиш машниче некое суптилно црвено.
@Summerlover Мене повеќе ми се допаѓаат рафаело,многу им е убава кутијата Добро и благото е убаво Ако сакаш од Европа имаш десерти оние Шери,па со лешници и со кафе,да направиш некој микс,или само Шери во срце @sofijanoka преубаво изгледаат оние чоколадата со проѕирна фолија,само што се по 150 и 400грама Повели каталог,може ќе ти фати нешто око http://www.evropa.com.mk/admin/uploads/Evropa-Katalog-EN-2015.pdf
@Marossa Мароске и мене прва опција ми беше Рафаелото, па сестра ми ми предложи ова со Европа. Од една страна, Рафаелото ми е по префинето, од друга страна ова со специјалното пакување на Европа делува по лично. Ама @sofijanoka Софи, малку проблемот ми е околку времето. Нема ли додека ги однесам чоколадите во прозирната хартија тоа од жешкото време се да се стопи и размачка?
Мене многу ми се допаѓаат чоколадите со ореви, бадеми, лешници, чуда. Една варијанта е да бидат запакувани како што се, во делумно проѕирна амбалажа, а ти да ги наредиш една врз друга и со црвена лентичка или некое јаженце да ги заврзеш. Втора варијанта е како што ти кажаа - во проѕирната фолија, пак со некоја машничка.
Дали некој би можел да ми даде линк од страната за онлајн закажување термин за вадење патна исправа? Мерси.
Сега моментално има. Центарот е парализиран. Едвај искочив од центар со кола. Катастрофа е сообраќајот.
@Lady Phoenix @kikin @Marick14 фала ви од 12часот сум на работа,па битно ми беше да си стигнам на време @DamnGirl98 еве вака изгледа и да некој имаше пишано дека било изгледа 1000денари кило е,а немало никаков вкус
Девојки, мајка ми ги купила овие од некој човек за ништо пари, тврдејќи и дека се оригинал. Мене ми се чудни, на Гугл ништо не најдов, на нив нема рок на траење, декларација, ама кутиите дефинитивно се квалитетни, и целиот напис на нив. Што мислите вие?
Самото тоа што се за ич пари доволно ти кажува за нивниот квалитет и оригиналност. Ако ти е за утеха мајка ти ниту е прва нит последна која била измамена од вакви кретени кои ја користат наивноста на лугето дека за ич пари може да се купи нешто што стварно вреди. Еден мој пријател се врати од авто пазар убеден дека он ги зезнал нив и купил кола за ич пари, ене ја колата му служи како кокшарник.
Убаво ти кажале членките погоре ова е Питаја, има кај нас и едно парче е околу 300 денари. Инаку мене ми имаше симпатичен вкус, освежителен, нешто како лубеница ама не блага туку кога е поводенаста, го јадев во Шпанија. Ама тука 300 ден за него не давам. Дефинитивно не се исплати.