Случајно да не знае некој до колку часот работи продавницата за волница што е на самата автобуска на Рекорд, БАГАТ мислам дека се вика. Или ако некој поминува од таму во следниов саат време да провери ако може Инаку, уште е блокиран Центар? @MacaLove жал ми е, ама не се оргинал производиве. @kjukli а каде се продава питаја? Не сум видела во маркети.
Не би требало да е уште блокиран Центар. А Багат ако добро се сеќавам работи до кај 8, ама можно е да сум грешка. Сум и земала на мајка ми конци. Питаја или во Тинекс или во Рамстор да побараш. Знам другарка јадеше сега за Велигден од Тинекс.
@kjukli фала ти Не ми се верува дека 300 денари би дала за една овошка, ама од пуста радозналост можеби и тоа ќе се случи хахах @Lady Phoenix Ги мешам продавничките, а и мнооогу ретко поминувам од таму, па се надевам дека до 8ч работат. Фала ти
Не би требало да имаш проблем. Само види дали за телефонот во кој што сакаш да ја ставиш картичката треба микро картичка ( како што прима ајфонот и сите нови смартфони) или нормална поголема сим картичка. Исто ако ти е кодиран телефонот, а картичката ти е од друг оператор, нема да ја прими.
Sakam da ja stavam na sony ericson xperia .telefonot prima karticki od site operatori , a ovaa od ajfonot mi e na t-mobile...probav sekako mi vika insert sim card.Probav i na ovie najobicnite samsung istoto e..
Ако е стара картицата можно е да ти прави проблеми. Нека ти дадат во оператор нова картица. Секои 6 месеци ги менуваат чиповите на картиците. Сите телефони на различна фрекфенција работат. пробај наелектризирај ја (изтриј ја од фармерки) и стави ја пак. Ако не фаќа, смени ја.
Nova mi e karticata vo fevruari ja zemav nov broj nova kartica...SaKM DA ZNAM DO STO E PROBLEMOT dali jas ne mestam ko sto treba ili zaradi toa sto mi e skratena ne biduva..
Или е дефектот до телефонот или е до картицата. Трето нема. Пробај ја картицата дали работи во друг телефон. Ако работи, тогаш до телефонот е.
Imav dr nova karticka ja skartiv i probav da ja stavam i na nea sega mi vika insert sim..Koga bese celosna rabotese a koga ja skrativ ne raboti..Sto znaci do kartickata e ..
Лошо си ја скратила. Постојат мобилари за тие работи. Си го предекла чипот и затоа сега не работи. Ако си на Т-Мобајл се плаќа 160 денари за нова картица, а на ВИП јас не плаќав кога ја извадив новата 4Г картица. Лошо си ја исекла што сега на друг телефон не работи. На Ајфон сим читачот е поставен на друг начин, а на другите телефони на обратен начин.
Од ептен мала се пρашував и неодгатнато ми е уште. Неκој да ме пρосветли ќе биде убаво. Овие тв пρезентеρиве (аκо само читаат и не се уρедници) имаат постојано ρаботно вρеме (од толκу - до толκу) или само за читањата си одат на ρабота? Малце глупичκо излезе пρашањево, ама се тешам деκа нема глупи пρашања.
Ај малку помош тука. Си направив Снепчет ама нешто како загубена сум. Што значи ,,тој и тој '' Replyed your snap, а нов снеп нема? Каде го replay-нал?!
Ти кажува апликацијата дека некој го гледал снапот по втор пат, односно манал replay на снапот. Не ти вратил значи, туку го гледал повторно.