Имам слушнато дека некаде во Стара Чаршија фарбале.Поточно не знам да ти објаснам.Но,ако отидеш таму и прашаш по околните дуќани,сигурно ќе те упатат.
Здраво. Треба да стигнам до Специјал во Карпош 4, ако одам со 22ка на станицата одма после Сити мол треба да се симнам или?
Си пробала со пиштол на пластика (во случај да лепиш зрна и слично врз ткаенината, а не ткаенина врз ткаенина)?
Има ли некој искуство со штандот за хемиско чистење во ВероЏамбо ? или дали знаете до колку работи денеска ?
Oд тие зa кoндури еден имaме дoмa ни гo дaде еден кoмшијa штo рaбoти вo сaлoн зa мебел,лепaт сo тoј.Имaм прoбaнo нa тaкaенинa,и нa скaј нa креветoт кaј стo имaв кaкo дупче .Дa прaшaм кaкo се викa ептен е дoбaр све лепиме сo негo
@elimkd Го земав теелеофонот ама екранот не е како оргиналот значи не го менувај додека ти трае користи го ..Функционира нормално но некако како побледо ми покажува така да ке видам до каде ке трае
Ти благодарам мила што не ме заборави Претпоставував така дека ќе е истото сите ми го кажаа Функционират одлично мојот веќе 7 месеци вака скршен а многу сум приврзана