Покрај во прозирната хартија, кои други опции на пакување на чоколадите ги нудат при продавниците на АД Европа? Пакување во смисол за специјална пригода, подарок
Девојки, вака сега, ме интересира како оди процедурата за вадење на минусна плата? Има врска ли банката, јас сум на Охридска?
имам прилично нов фен за коса меѓутоа заедно со него не одеше делчето кое служи за сушење на виткана коса има ли некакви шанси да го набавам ? благодарам однапред
Малку глупо ми е прашањево,ама не сум запознаена па ме интересира,пракса во некоја од банкиве платена е или?
Најверојатно фенот кој што си го купила не се продава со таков дел-дифузер. Можеш да си купиш на Бит пазар, или пак од местото каде што си го купила фенот.
го купив во нептун проверив и на слични места и не го проддавале одделно но ќе проверам и на бит пазар можеби ке има
Како да го извадам ЦДто од лаптоп? Лаптотот „го лапна“ ЦДто ниту емитува видео, ниту се вади ЦДто. Притискам, дава звук ама не се отвара кутијата. Можно е да е заглавено ЦДто?
Јас колку што знам даваат по некој денар.Во Стопанска кога идев 1200денари колку што памтам ни платија
ova poslednata e kutija na proizvod od 2014 godina ili kutijata e zemena od staro pakuvanje vo 2014 ili ova e defin star proizvod,na koza ne bi ti preporacala ako imas custvitelna sepak izborot e tvoj
Пред некој ден беа 650денари, и за студенти имаше некој попуст 550денари карта ако ја земеш од некој студентските домови во Скопје
Размислувам да одам на јога да ми кажете за некое место во центар, кисела вода или аеродром? Значи не се разбирам баш многу, ама видов дека има повеќе различни видови или техники на јога и не знам која би била најсоодветна за мене.. сакам да одам на јога за да се релаксирам, да го одморам телото и умот и да се ослободам од стрес, некој предлог? Фала
Дечкии итно њ чекирав карта преку wizz air и платив се сега работава е каде да ја најдам да ја испринтам, цел ден зјапаам
Дали можи да има успешна трансакција ако бројот од трансакциската ми е точен, банката точна на ливчето, ама ако во презимето имам само една грешка буква (јас сум без в, а пишана сум со в). Сега неможам да проверам па затоа вака си прашвам дали има врска ако вака ми префрлат на сметка пари?