Каде можам да најдам женски мокасинки, оние класичните, boat shoes? Ми требаат или црни или тегет или драп.
Дечки кои автобуси одат до Порта Влае (во Скопје) од Рекорд или Југодрво, и приближно застануваат кај кружниот тек?
За упис само оригинал а најголемиот дел не ги прифаќаат заверките од нотар баш поради оваа причина што ја наведе. Замисли сега 3000 студенти да аплицираат во прв рок на 2-3 факултети и ги примат на сите. Автоматски во прв уписен рок му го скратиле правото на 3000-6000 студенти да бидат примени во прв рок, па треба да си ја чукаат главата после ..
Луѓе јас како што сум паничарка... Децава денес поточно веќе вчера купиле пудинг со рок на траење до 18-ти. Вчера брше 19-ти, денес 20-ти нели. Вчера изедов еден од чоколадо, а сега предмалку пола од ванила. Дури сега видов. Го прашувам детево вели не видов. Ко прво не смеат да продаваат со поминат рок, а ко второ децава (нашите) се многу неодгворни. А јас сега целата сум во паника. Што мислите може нешто да биде што му е поминат рокот за еден ден?
Не би требало , јаа така имам јадено и тоа месо... Ама пазете др пат, во Тинекс често пати така прават, дури и шампони... Мијам а коса мрсна Не мисли, од помислата ќе ти се згади и ќе вратиш се.
Малку ми олесна ама сепак миле паника сум... Ова е мала селска продавничка. Значи во тоа село само таа продавница ја има. Децава сакале да се прошетале низ село и ни побараа пари да си купеле нешто и ај нели им дадовме... И сега го јадев вториот пудинг и кога гледам до 18-ти жими се му се изнавикав на детево... Фала ти.