Сакам да конкурирам на еден конкурс, па ми треба препорака од професор. Секретарот ми рече да ја напишам сама, но не знам точно како треба да изгледа. Ако некој/а знае како треба да се напише и ми каже, би ми било стварно од огромна помош!!
Спојлер не ја слушал онака туку ми рече слушај ја песнава ... ми звони, ми пишува, срце, сонце, лјубави, маче, душо на секој 5 мин ми пишува мисс у ама песнава ме збуни
Зегин! Ги имаше на каталог, јас имам дома 2 вакви мајка ми од работа ги донесе. Овој мери, пулс и крвен притисок, а имам посебен што мери пулс и калории-овој е како часовник. Ако нема во зегин, пробај во техно марекет или продавнициве за техника мора да има.
Можеби не е прашањето за овде, ама барав во соодветните категории ама неможев да најдам таква тема.. Прво, сакам да си заработам нешто парички за летово, за гардероба, излегување ова-она, знаете.. Е сега, каква работа би препорачале на тинејџер од 15-16 години што трае помалку часови, со што би било најдобро да започнам, парите не ми се дотолку битни, ама секако не да работам за 500 денари.. Второво прашање веќе го поставив во соодветната тема, ама никој ми нема одговорено па морам тука.. Сакам да си ставам привремена тетоважа, од оние што траат 2-3 недели, со к'на што се.. Е, каде можам да си ставам таква во Скопје и колку ќе ме чини? Спојлер Се надевам дека нема и овојпат да ме избришат,а ако веќе прашањава не се за тука барем ако може нека се преместат во соодветната тема.
Да, имаат Lux. Ако е пред една година, не знам... Јас купив од Нивеа пред ден два и гледам има рок до 2015 година.
Дали некој бил на свадба во Ромео и Јулија (кај јужен булевар) сакам да чујам како по можност позитивни критики
Пријавувањето и запишувањето на учениците се врши во два уписни рока и тоа: 1.Јунски рок - со две пријавувања во јунскиот рок и тоа: - Првото пријавување и запишување на учениците во јунскиот уписен рок се врши на 14 и 15 јуни 2012 година, а резултатите од запишувањето и слободните места ќе се објават на 18 јуни 2012 година - Второто пријавување од јунскиот уписен рок и запишување на учениците ќе се врши на 27 и 28 јуни, а резултатите од запишувањето и слободните места ќе се објават на 29 јуни 2012 година. 2.Августовски рок – со едно пријавување во августовскиот и тоа: - Пријавувањето и запишувањето на учениците во августовскиот рок се врши на 16 август 2012 година, а резултатите од запишувањето на учениците и слободните места ќе се објават на 17 август 2011 година.
-Со твои 16 години не верувам дека прво некој би те втурнал на работа, затоа што самото тоа и за него би било нелегално.. Освен ако немаш некој близок некаде па би можел некако ... -Знам летно време ги има во тц Бисер, а сега би можела да прашаш било што тетовира дали би можел, не би те чинело многу, зависи од големината, највеќе до 500 ден.
Девојки ај дајте ми некои предлози што да му купам на бифшиот за матура.. Само да не е некој саат или парфеми,такви глупости :/
Хмм.. Ако е спортска личност купиму блуза од аддидас. Ако е металец или нешто слично можеш да му купиш и белезика (се разбира маШка). Ќесе за пари.. и нзн не ми текинат др..