Не би требало да имаат. Освен да не е складиран како што треба, па да има насоберено бактерии. Ама зошто да ризикуваш купи нови и готово.
Под 100 не се. Зависи од фирмата. Во супер тинексот во Аеродром кај Американ Колеџ. Какви се тие маски? Гледам често ги спомнувате... Јас знам едни како ќесичка се и се става телефонот во нив. Не знам дали мислиме на истите.
Каде може да се направи комплетна крвна слика и колку би чинело тоа? Плус крвна група да се одреди. За колку време би дале резултат? ( побарано од нутриционист)
Во АдриаЛаб можеш. Ти треба само упат од матичен или приватно. @Ketchup моментално сум излезена, подоцна ќе ти пуштам слика.
Неделава патувам на гости кај браатучед во Германија. Женет е и има дете 2 години. Се мислам дали да им купам нешто од тука, со оглед дека идам само со мала кабинска торба (ранец) а и дека за две недели сите заедно се враќаме во мк.... Совет..мислење???
Дали го има некој порачувано комплетот книги на Драган Таневски? јас го порачав па ме интересира за колку време ќе стигне. Ако го има некој порачувано нека пише.
Дефинитивно да им однесеш бар некоја ситницс за детето, некоја ситна играчка, некое парче облека, некоја сликовница... сигурно ќе имаш место за толку
Девојчиња, ми треба мала помош околу избор на слатки. Сакав да земам нешто од Chocol'art ама денес работат само до 18.30 колку што видов на страната, а ми треба нешто елегантно и убаво, не многу скапо ама интересно. Каде евентуално можам да најдам добро трилече?
Дали некој може да ми даде линк од страната доколку ја знае на фејзбук, за подароци што е.?? Чоколадца со слика од некого, чаша, мајца, вино...