Da prasham dali znaete kako mozham da dojdam do kontakt telefon, gledav na booking edna vila,odnosno apartman i sega pred da rezerviram preeku booking sakam.da dojdam do tel na gazdata na vilata,stanuva zbor za ksamil destinacija
Ако резервираш преку букинг сама страна не ти дава никакви информации за апартманите (адреса, телефон), одкако ќе резервираш на потврдата ти ги пишува овие информации, пробај името на вилата напиши го на гугл, може ќе ти даде некоја информација, веб страна или слично
Citajki na femina,kerka mi slucajno i dopre nekade po telefonot i mi se napisa mislenjeto e kopirano vo tablata...drugo ne vidov..kade da go baram da go izbrisam,kakva e taa tabla?
Дали некој го има купено Pest Reject апаратот против инсекти од ТопШоп? Ми е потребен против мравки и комарци па ме интерсира дали функционира.
Ние дома го имаме земено одамна, искрено на почетокот функционираше, но еве сега стои апаратчето во штекер и не врши никаква функција, пак си земаме Raid и оние таблетите за комарци. Јас инаку дојдов да прашам дали некој има вадено виза за Швајцарија, бидејќи мене ми закажаа, ама велат Приштина треба да одам? Ако има некој, без разлика кога и како, нека ми пише ЛП.
Дали ви мала кабинска торба при патување со авион, алиштата можам да ги ставам во вакум ќеса да ми фатат помалку простор?? Некој искуство??
Женски ај ве молам предложете ми некој добро шо шминка во Битола. Досега Белеза и Елена мејк ап ги прашав зафатени се во Август на тој датум. Не знам шо е ова пред колку месеци требаше да се закажам... Само не ми предложвајте аматери некој, сакам да ми трае шминката и раскошно да изгледа. Фала ви.
Snapseed. Луѓе Video Call-от на Самсунг што не е преку интернет се плаќа дополнително или и тој ми е вклучен во бесплатните разговори?