Каде може да најдам подебел чаршав ( важно да е со коцки средни дезен и во светли нијанси), за пикник?
Ajde da ve zamolam kade tocno se naoga za vadenje na izvod od maticna kniga na rodeni. Nekade kaj stara komercijalna Bilo. Mi treba tocno kako da go najdam zatoa sto mi e kratko vremeto moram da zavrsam brzo I da go zemam sinko od gradinka. Da ne e toj ke lutam ke najdam. Ajde POMAGAJTE
Од кај плоштад го поминуваш нели мостот за накај чаршија, само што ќе го поминеш, вртиш десно за накај Стоун Бриџ, Опера и балет. Кој и да прашаш, на минута од тука ти е, нема да го утнеш.
Девојки ве молам ако може линк од таа страната на фб кај што графираа чаши. Фала однапред, итно ми е.
Имаш и во Веро Џамбо, во Гтц кај Стопанска во пролазот, пребарај на гугл има повеќе места, не е само Среќа. Да купиш трилече или да седнеш да јадеш? За купување од продавнициве ич не сум задоволна, не ми се погодиле. А превкусно го прават во К8 во чаршија.
Фала за помошта девојки, ама не мислев за ставање слика на чаши. Туку за испишување на стаклени чаши, со некоја алтка тоа се правеше знам. Имаше страна порано на фб,ама не ми текнува на името.
Гравирање на чаши? На гб имаше една девојка профилот некако engraving и беше.. барај така сигурно ќе ти излезе..
Mi treba brz odgovor. Dali moze licnost koja ima 18 godini da raboti i da e prijavena a se uste nema zavrseno sredno obrazovanie? Fala odnapred.
Каде може да испечатам текст врз усб, да го персонализирам едно парче, , прашувам прашувам, се' на голем принтаат. Некој да не знае??
Ако може некој да ми прати линк од тековниот каталог на Авон, бидејќи не ми го отвара на нивниот сајт... Конкретно, ме интересира дали во тековниов каталог ја има тоалетната вода Pur Blanca charm 50ml?
Вакви гледав во Базаро, ама одамна беше, сигурно има едно 3-4 години поминато од тогаш. Ако некогаш ти е по пат, може да провериш дали можеби пак имаат.