Е зависи колку ти е „другар„ Јас со мојов до денес сум во врска ,а бев страшно скептична да почнам со него, баш затоа што бевме школски.
Е вака малку е глупо прашањево ама немам искуство со мемориски Во пакетчината за мемориски картици за телефон има една мала и една поголема,знам дека малата е за в телефон ама поголемаваза каде е?
Може ли да се најде по аптекиве медицински материјал , конкретно оние тако звани стапчиња за зимање на брис?
Си купив УВ лампа за сушење на гелни нокти како и гелови и др потребни работи да си ги правам ноктите лично за мене. Откако ке го сушам 2мин гелот не е целосно исушен се познаваат отисоци од прсти ако го пипнеш. Дали некој знае што да правам? Дали е до гелот или до ув лампата?
Имам едни балетанки за малку ми се точни некој милиметар е во прашање , изгледаат како да ми се кнап ама при одењето како да ми подизлегува ногата малку. Мене ми текна да им ставам позади петата нешто да им залепам? Некоја друга идеа ? Зашто нели ако треба да ги соблечам некаде Хелп
А напред да си ставиш памукче? Од она што се кине, не знам како да го објаснам, уствари вата ако не беше. Ќе си земеш толкаво делче колку што ти е потребно и ќе го ставиш, ако ти мрда залепи му и селотејп/фластер да не "бега". Проверено, а и не те убива таму кај прстињата.
Не можит на мобилката да се види, освен да се прашат во оне, т-мобиле, од кај шо е купен мобилниот Иначе друг начин немат.
Пинк телевизија се укинала ја нема веќе кај нас слушнав, а и стопати пробав освен Pink music не можам онаа Пинк да ја најдам онлајн ?Ај ако некој знае каде да гледам нека ми испрати линк или некое друго чаре да каже, сакам да гледам вечер нешто ама не знам дали ќе успеам да ја фатам..
Можеш и од оние влошките полнети со гел да купиш, се лепат позади кај петата или напред под делот пред прстите, плус тие се проѕирни нема да се познаваат толку, а и обична влошка пократка да ставиш пак не е срамота и да се види кога ќе ги соблечеш
Уште од поодамна, ми има капнато на масичката во детска, брз лепак. Бела е масичката. Сега пробував со турпија, нејќе. Обично кога ќе накапам со лак, се брише со ацетон. Дека е бела масичката, и не се оштетува воопшто. Да не знае некој, со што ќе се извади, со некое средство..лепакот?