Feminki da ve prasam Dali nekoja od vas ima poracano od Amerika od RalphLauren online nesto ? Sakam da poracam ama ne sum sigurna
Дaли мoже некoј штo е oд Кумaнoвo дa ми кaже дaли имa превoз oд aвтoбускaтa стaницa дo етнo селo и кoлку чини?
Можеби не е за тука прашањево... Вчера бев на плажа после 1 час многу ме чешаше телото од кога се истуширав престана да ме чеша но почна под очи (кај долните трепки) да ме чеша страшно. Сношти пак почна да ме чеша цело тело. Сабајлево во 4 станувам цела лом со осипи по раце ,нозе ,грб,препони само на стомак и на деколте не , се истуширав со ракија се намачкав xD. Само што се вратив од лекар алергија е апчиња и маст ми препиша матичната иако јас бев за инфузија. На аптека цела редица со ваква алергија . Дали некоја од вас имала деновиве ваков осип и колку дена трае?
Симнав песни од нет и ги ставив на усб ама во колава кога ќе го уклучиш усбто не почнуваат песниве. Во што е проблемот?
Вчера Охрид врнеше не незнам кога си се бањала, ама јас имам тетка и тетин кои се секој ден Градиште и не се имаат пожалено од водата. Може да е од сонцето...но пак ќе речам, вчера и денес не беше топло. може да е од некоја храна
Не знам дали ќе ти врши сега работа одговорот бидејќи прашањето е поставено од пред 2 недели. Најмногу зависи од авионската компанија со која патуваш но мислам дека не би требало да имаш проблем се додека кабинската торба не ги надминува димензиите и тежината кои се наведени. Имај во предвид дека и таму каде што патуваш ќе треба да се вратиш со истата облека и ако немаш како да ја „вакумираш“ - ќе имаш мал проблем Исечи го тој дел, направи го slow motion и повторно залепи го. Може да се исчисти (зависи каде и кој дел е излеан) ама е премногу деликатно е не верувам дека некој би се нафатил, а и потоа екранот нема да биде ист туку ќе се гледа малку потемно и повторното зглобување ќе доведе до разлабавување. = Подобро да смениш цел екран ако веќе толку пречи.
Да ве прашам дали можеш да возиш кола низ мк која е регистрирана на брат ти? ( имате исто презиме, татково име, уредни поединечни докумнети), ама се води на негово име?
И јас ја возам колата од брат ми ме има застанато неколку пати полиција не ми направиле никогаш проблем Иначе писмено заверено полномошно за управување со туѓо моторно возило можеш да купиш во АМСМ или сама да го составиш и да го завериш на нотар
Може да се исчисти (зависи каде и кој дел е излеан) ама е премногу деликатно е не верувам дека некој би се нафатил, а и потоа екранот нема да биде ист туку ќе се гледа малку потемно и повторното зглобување ќе доведе до разлабавување. = Подобро да смениш цел екран ако веќе толку пречи.[/QUOTE]. A, може да се смени цел екран? (инаку, телефонот не е со touch екран)
Полномошно можеш да направиш во АМСМ ама тамо прават стриктно за странство...за Македонија воопшто не ти треба, татко ми цел живот вози кола регистирана на мајка ми, дечко ми на татко му никогаш проблем не им направиле...ако тебе ти е шубе може брат ти да ти даде едно полномошно на нотар и готово
Пред да врне бев на плажа од сабајле пошо на работа втора смена бев. Водата е кристал градиште освен рипчиња што ме штипкаа и мене не ми се верува а и облачно беше . А и не ми е прв пат на плажа да одам .