Која цена се старите гуми за возила? Ми треба за во двор за саксии, знае ли некој кај кој вулканизер се продаваат ?
Предлог место за пикник во околината на Скопје? По можност фина ливада, рекичка... Не планираме скара и такви активности .
Село Љубанци, 15км од центар има супер ливади, река и извори од кои се пие водата. Исто има и добар ресторан ако се предомислиш
Може, ако имаш на лагер (или да си порачаш, може и од интернет) таков екран. Има и во веро центарот. На меѓуспрат (меѓу ескалаторите). На отпад би можела да најдеш или на отпад за стари возила. Ако имаш некој познат во вулканизерите мислам дека може и така да ти даде кога ќе има некој корисник кој менува гуми.
Слабо тоа само да си порачаш на EBAY. Македонија е малце припроста па и не верувам дека некаде има, можеби во Скопје и поголемите градови.
Influence во Скопје, Лептокарија - продавницата гледа на партизанска. Многу добра продавница има нешто ситно облека повеќето се акцесоари, алки, ланчиња пирсови, канали и така натака
со Галеб е најскапо 760 е повратна со чекирање, со Делфина турс е 600.... со една друга приватна компанија ама само со комбиња возат мислам дека и 500 ден е.
Од инсект алергија ми било бев во кожно. Со инекции сега ми е подобро деновиве уште ќе примам . фала сепак што пиша