Во Карош е една станица пред Сити мол, одма кога ќе се симне не треба ни лево ни десно да се сврти човек, туку само глава да крене. Или да се паркира на паркингот кај Тинекс и да тргне низ преминчето на Партизанска, одма од лево во новата зграда е... Во твоја околина мислам нема освен во Лисиче.
Дали знае некој некоја страница на интернет, сакам да водам дневник ама бидејќи сум 80% од времето на компјутер, и тогаш ми доаѓаат мисли - сакам дневник но да ми е заклучен со пасворд да не може некој од моите да ѕирне
Ako ti se pobliski mozes nekoj vazna ili pa slika, ako ti se podalecni mojs i so bonboniera da pominis.
Истовремено треба да ги стиснеш копчињата за звук и за гасење на телефонот ( кај некои истовремено треба да го стиснеш горниот ќош на горното копче, и долниот ќош на долното копче ).
Вo кутијa зa нaкит. Сигурнo имa вo Џaмбo дa се купaт. Oбичнo мoже нa лице местo дa се купи кaртa, aмa aкo oдиш вo втoрник, убaвo е дa резервирaш зa секoј случај oти мoже гужвa дa имa (нaјевтини се кaртите вo втoрник). Мислaм декa не, мoрa сaмo редoвни студенти.
Го поставив прашањево во образование, но не добив одговор, па доколку некој тука ми одговори, би била благодарна. Дали ако сум запишана на факултет со кофинансирање (400 евра), меѓутоа сум една од најдобрите студенти во генерацијата во 1-ва година, има ли можност оваа година да бидам префрлена во државна квота (200 евра), или до 4-та година ќе терам со кофинансирање, без разлика на успехот?
Јас сум на медицински при УКИМ, и таму ако си запишала од прва година државна квота ќе си тераш така до крај, исто и ако си во приватна, без разлика на успехот. Така да мислам дека би требало да е исто на сите факултети што спаѓаат при УКИМ, ми нема логика да е на еден вака, а на друг онака. Пробај ја оваа страна: https://penzu.com/