Како иде таа постапката за одјавување од матичен ? Треба да идам во социјално или кај него? Или пак директно ке ме одјават кога новиот доктор ќе ми стане матичен?
Треба или стариот доктор одјава да ти даде или во социјално да одиш. Сестра ми пред некој ден беше во социјално за да одјави.
Мора сама да се одјавиш, јас менував матичен пред некој месец. Кај него треба да се одјавиш, а ако веќе не работи таму, тогаш во социјално.
Aко пуштите порака од комјутер на мобилен ( на фб мислам ) и ако двете личности се онлајн , може да се видат пораките на мобилен?
Не сум во тек со вестите последните 3/4 дена дури сега го прочитав ова на нет. http://srednoo.mk/драган-нешковски-погребан-веднаш-до-м/ Е сега не ми е јасно нели пишува дека причина за смртта на Драган е самоубиството на таткому а после пак пишува ова е втора трагедија за време од една година. Нели тројца се мртви Мартин, таткому и Драган, како сега втора трагедија нели трета ке испадне? П.С. се извинувам за бизарноста на прашањево
еве овој што ми предава сега на мене и на цела група Италијански-ни кажуваше дека дава и приватни часови т.е. некогаш давал, дали уште дава незнам, да го прашам па да ти кажам. драги феминки имам 2 прашања за вас -на јутуб гледав дека може прво да се нанесе маскара па врз моите трепки да ставам вештачки-ама после да не неможам да ги извадам -вчера приметив дека ми се појавиле испукани капилари на левата нога-од што би можеле да се појават, и како би исчезнале-ако е вака на 26, што ке биде на 40
Драган е татко му на Мартин... Драган(татко му на Мартин), се самоубил со неколку голтки солна киселина. Поради тоа е втора... Мартин претепан, и татко му самоубиство што извршил, две
Аман зар бива толку да сум слепа, на насловот пишува „син“, иако 3 пати ја прочитав веста не го забележав.. Фала инаку
На кој сајт за средување на фотографии има опција за заматување на позадината и како се вика таа? Спојлер знам дека има ваква тема но тука го поставив прашањето за да добијам побрз одговор
Ова е peplum фустан. Во превод, надсукња или карнер закачен на половината на фустанот, маицата или палтото.
Кај може да најдам празна кутија од IPad? Btw:прашав во Duna ме погледнаа накриво и да не речам ми се искезија во фаца
Сакам да прашам некој ако сака да ми поможи за превод од албански на македонски нека ми пиши лп. Фала однапред
Добро зашо не ми мрда глупавава слика во потписот? Се пренервирав, до 160 пиксели морало, и сега не мрда се нервирам. Знае некој што треба да направам за да не биде вака укочена.
Врска неам, ова го најдов: Madness Marks i Engels 7 Skopje 1000, Skopje Makedonija tel:: +389 (0)2 3233 115 e-mail: air@t-home.mk Од оваа страна. Спојлер http://www.madness-shop.com/shops.aspx#shop_31684
Треба да ми испратат пари од странство. Сакам да ми ги испратат на трансакциска во Стопанска банка. Може само да им го дадам бројот на сметка, па да ми ги испратат или има некоја посебна постапка па треба да одам во банка?
Треба да имаш девизна сметка како прво.Да можеш да им го испратиш бројот и да ти ги пратат но кога ќе ти стасаат ќе те повикаат едно да подполниш за тоа од што ги добиваш парите.Имаше таму игри на среќа, и некој др работи наброени.И јас само тоа го подполнив и ми ги дадоа парите