Девојки сакам да прашам како можам да направам обетки што се штипнуваат.На пример сакам такви висечки но се се на винтови.А немам веќе дупнати уши зошто сум алергична и сега барам дали може некако еве на пример да си купам обетки какви што сакам само некој да ми ги направи на штипнување..Ако има некој од Струмица нека ми каже каде може да најадам или во др град ...хееллп
ima li nekoj info drzavniot fakultet vo Tetovo do kolku casot deneska raboti za apliciranje na dokumenti za upis? vrtam nonstop no nikoj ne kreva
Ако си примена во квота со кофинансирање, тераш така до 4та година. Ти направи си висок просек, поднеси документи за стипендија, па со тие пари ќе можеш да си ја покриваш партиципацијата
@blackwave Во втора ќе поднесеш молба до студентски прашања и ако исполнуваш критериуми за да те префрлат во државна ќе те префрлат. Ќе си прашаш на студентски за колку просек поточно да ти кажат. Знам дека може, колега се префрли вака.
Здраво на сите, многу би била благодарна кога би ми помогнале,, можеби многу ќе има да се чита ама ми треба помош, јас се зачленив нова пред 10 мин. сега да почнам на кратко , имам 23 год, и пред една година се разведов.... и цело време сум во депресија и нервоза, на никој, никој не би му посакала 5 мин, да е на мое место во оваа депресија,, незнаев каде да пишам или прашам видов оваа тема е актуелна и сигурно би се нашле некој да ми помогне,, оваа време не работев никаде, за образование имам завршено средно гимназија, ама не продолжив понатаму факултет и мн ми е жал што на време не мислев на тоа,,сите ми викат да почнам да почнам,,ама јас имам милион прашања околу тоа,, се до пред пола саат верувајте еден статус на една жена ме натера да помислам да е диплома оружје за во било кое време кога ќе останеш сам,,, се омажила на 15 год, родила 5 деца, ненајдено и почина маж и и еден син ,,а таа нема ништо,, ова само во кратки црти за таа жена значи сама останала, да мисли за долговите на маж и , за животот понатаму и таа сама вика дека највеќе за тоа ќе се кае цел живот зошто не завршила образование кое ќе и се најде во било кое време..(и не е само таа единствена,, има многу неправедни случувања и тешки бракови и слични ситуации). сега за факултет јас нула ништо незнам ни како ни што оди сето тоа,,дали и ако имам 23 нешто има некоја друга процедура(мн мислам на тоа што моја генерација веќе завршила и на некој начин се кочам),,,незнам ве молам ако не ви е нешто и на порака пратете само како, и од каде да почнам,, мн би ви била благодарна барем во тоа помогнете како на ваша сестра... да не ми беше тешко од ова размислување и депресија незнам дали би пишала.........и само да кажам од искуство дека бракот не е едиствена можност за супер живот,, нормално секој сака да има фамилија и деца...ама на крај за ништо никој нема да ти каже фала.. така е времето мн тешко и подмукло!!!! се е во живот како бостан гледаш од надвор убаво ама незнаеш внатре што ќе најдеш и ќе те снајде.....
Dali ja ima seuste taa opcija, i ako da, kako bese brojceto. Za besplaten internet da si aktiviras MB (na vip) ?
Не боли , види на Групер и тие страните за попуст е мн поефтино. Вака е повеќе од 500ден мислам. Ја сама си полирам со сода
На сите факултети е така? Мене конкретно ме интересира за економски, ако сум примена во државна квота така ќе терам до крај без разлика на положени предмети ?
и кај нас знам дека е така за трет предмет, а за друго не знам. Ако има некоја колешка од економски нека каже
Здраво дечки. Сакам да прашам, дали и каде во Скопје се купува проѕирна самолеплива хартија, на англиски попозната како аdeshive sheet? Која би можела да служи за принт на тетоважи на пример? Oднапред благодарам.
Девојчињааааа, знаете ли каде се продаваат во ова Скопјево наше масажери за врат, ама онакви што се ставаат како перничињата за патување??? Ме уби спондилозата од ова компјутерите по цел ден, кај на работа па и дома на форумов
Знаете ли каде можам да го порачам тој турскиот сируп Практан, дали се продава овде некаде во Македонија.. Колку чини и какви се резултатите од него.. Ако некој има искуство ве молам да ми кажетее..