Мене ми се распипа скоро лаптопот и проблемот беше дека е расипан хард дискот, епа бидејќи мене хардискот во лаптопот ми беше расипан, сум го расипала од тоа што постојано лаптопот сум го ставала на кревет на ќебиња.. и се напунил прашина.. неможел да ладии така.. и ми кажаа повеќе да стои на маса на чиста подлога каде што нема прашина за да може да лади.. и дека требало 2пати во годината да се преинсталира.. ако тие за лаптопот така може да се расипе..а за компјутер незнамм...
Видов една реклама на сител телевизија за патики од 4000ден. спуштени на 1400-1500. Дали некој ја видел таа реклама и каде се наоѓа таа продавница?
D Sportska Oprema има попуст ако мислиш на рекламата што има 3-4 женски што ги кажуваат цените на патиките
За оваа продавница, т.е. за овие попусти мислиш? https://www.facebook.com/Dsportskaoprema/?fref=ts Ако е таа, се наоѓа на стадион кај што се Нептун и Техномаркет.
Дечки некој од вас ако има фатено или знае нешто повеќе за коксаки вирус да ми пише ако може. Фала однапред.
Со задоволство, не ми се ареса на мене. Затос под кревет а не на кревет. Карго или ќе дојш да си го земеш муце ?
@Marick14 прочитав во некоја тема дека си правел ваков привезок, затворен ти е лп па затоа те тагнав...