Ај и овде да си прашам, сигурно некој знае...девојки, препорачајте ми курс за германски јазик за студенти...слушнав за контекст и дека воено преку нив можеш и да се пријавиш за работа во Германија, па ако знаете нешто подетално, кога е пријавувањето, дали е сигурно одењето преку нив и слично..ве молам пишете ми.фала
Евтин и квaлитетен мед немa. Вистински дoбaр мед е oд 300 ден пa нaгoре, ценaтa е зa еднa гoлемa теглa. Зaвиси и кaкoв е медoт, цветен, ливaдски, плaнински, бaгремoв....
Вакви патики ( или слични во црна или крем боја)барав денес низ гтц но тешко се наоѓаат ако видете некаде известете ме , макс. цена до 1200 ден
https://m.facebook.com/prontoprint.mk/ Зависи од каков материјал сакаш Мене ми правеа овие, праќаат по карго
Очигледно се нарачува од нет. Според тоа, ја нема уште тука или во слободна продажба. Ако некој ја најде во парфимерија, аптека и слично, нека пише.
Од ибеј. Гледам ина една македонска страна на фб и ја рекламираат маскава 1500 ден - не се нормални , додека на ибеј истата маска е 3 долари
Продавници за бела техника кои имаат страница на нет кај што ќе можам да разгледам телевизори онлајн?
Dali preku instagram, moze da se vleze na fejzbuk? Na isntagram si najaven preku fejzbuk, no na fejzbuk ne si go znaes poveke pasvordot.. Se nadevam deka me svatifte Fala
Jaс мислам дека може само обратно, преку фб можеш да влезеш на инстаграм, а може и да се регистрираш не преку фб само.