22 август - 50,оо денари Фолк вечер - 23 август- 150,оо денари Поп вечер - 24 август - 200,оо денари Интернационална вечер - 25 август - 300,оо денари
Луѓе, дали во Конверс може да се заменат старки за еден број помали од истиот модел? Земени се пред три дена, воопшто не се носени, а и фискалната е зачувана.
Како да си обележам до која страна сум во книгата на Adobe acrobat reader на компјутер? Дури и на нет барав, ги немам тие опции...
На фб на Анима мунди често има постови каде некој подарува милениче,а ако сакаш да подариш прати им порака
Можеш зашто да не, ретко која продавница би ти направила проблем ако ја чуваш фискалната Често ми се случува и јас да го утнам бројот на чевли Ми се има случено и да ги носам, ќе ги исчистам и ќе ги вратам А последно се вратив во продавница со изговор дека продавачката ми го утнала бројот
@IronLady @elimkd, ги заменивме. Продавачката само ги провери дали се оштетени и после ни даде некој документ за да се потпишеме.
Подобра и поквалитетна марка е swatch, сепак е швајцарска фирма, мојот го добив на подарок и го имам неколку години - функционира одлично Seiko e јапонска марка...