Незнам дали е така сепак сеико е марка која е многу фалена,не викам дека свочот не чини,но мене некако повеќе сум за сеикото.
Телефонот ми е на две картички, на Т мобиле и на Оне. Си купив картичка од вип и ја ставив на местото на картичката од оне. Не го прифаќа напишаниот пин и стигнав до пук. Телефонот го рестартирав сто пати но на екран ми излегува тоа за да пишувам пук. Ај совет помош нешто !!!
http://images.menswearhouse.com/is/...LVIN_KLEIN_ACCESSORIES_BLACK_MAIN?$40GridLrg$ Девојки каде можам да најдам ваква вратоврска ?
Бев во ВИП ми средија, Телефонот ми беше на две картички, малку комплицирано беше зошто мораше со двете да внимавам, а јас двете ги заглавив
Абе дечки да ве прашам за на индустриски дизајн на машински, или пак внатрешен дизајн на шумарски треба нов лаптоп, некој јак, како тие на архитектура што купуваат нови или пак може и со обичен да се помине?
Да побараш во Tudors. Вакви буквално немам видено, ама со оглед на тоа што продавницата е наменета само за кошули и вратоврски, би можела да најдеш.
Дали е глупаво наредната недела да облечам денски темни хулахопки?? Знам дека е лето, но ако си на работа, мора да си елегантен и во хулахопка...
Мене ми е рано за темни тенки хулахопки, нив обично ги оставам за првите постудени денови на септември, а сега во текот на денот за на работа си носам најобични кожа боја.
Дали треба да ми стигне порака дека ми е готов пасошот? Ми рекоа за десет календарски дена (осум поминаа), али нема гужви, па дали е можно да е готов и без да бидам известена. Па да појдам да си го земам?
Некој што повеќе се разбира во технологијата и апликациите, на кој начин се прават сликите што испаѓаат како нацртани, пр. како ова. Постои таква апликација на телефоните што може да се симне или пак некоја онлајн има? Тенк ју
Освен во Сити Мол, книжарница „Икона“ имаат дуќан и во Рамстор, така? Да не одам за џабе до Рамстор утре, помагајте.