Имaa книжaрa, aмa сегa им е сaмo штaнд, е сегa дaли беше нa приземје или нa спрaт, не ми текнувa. Книжaрaтa веќе некoе време е зaтвoренa. Инaку мaтичниoт дуќaн им е нa Пaртизaнскa, вo згрaдите спрoти Сквиз Ми, кaј Френдс кaфе, aкo пoстoи уште.
неможев да најдам тема подароци .. (за ппоклони каде што сте споделувале мислења) ако некој ја има темава пратете ми ја, ако не овде да пишам, да ве прашам за мислење
Дечки, да ве прашам нешто. Што правите со оние парички од Бадник што ви се паднале кај вас? Колку време ги чувате и дали после година-две ги трошите. Јас имам две парички од пред две и три години и уште ги чувам пред малото иконче овде на бирово. Прашувам за да знам дали да ги акнам во шишено, почнав железни да собирам пак. Ќе се најдат за нешто.
Ние дома ги чувавме на икона,а од кој реновиравме ги извадивме тие икони па паричките ги однесовме во црква
Каде може да се купи подводен апарат ( од оние за неколку сликања), ништо скапо и посебно? ПС. Не доаѓа во предвид футрола за мобилен, па да се користи под вода мобилниот.