Да видиш во Еми во Буњаковец. Тоа е до Комерцијална банка. Или на Зелено пазарче до чешмата, има една жена продава различни работи за шиење. Веднаш е до продавниците со пластика. Она држи тезга.
Дали треба нешто да се доплати в банка или да се извади, за да може да се плаќа со картичка во странство? Конкретно Виза картичка од Стопанска банка за во Италија.
Дечкииии помош! Како можам да проверам дали ,, саканиот" текст е веќе негде објавен?? Станува збор за скрипта која нема референции..
Заради непознати причини, многу Visa картички се одбиени во странски продавници низ Европа. Јас се усрамив во Декатлон. Подобро извади Маестро.
За плаќање во странство треба да извадиш Visa Classic картичка. http://www.stb.com.mk/visa-classic.nspx
Ако има некој/а од Штип, или што студира на УГД, да ми каже колку е одалечен УГД од автобуската, со што се стига?
Една другарка мисле дека денес ја сликале во Ск на плоштад, како што обично сликаат (папарацу) хаха па ме замоли да прашам кај би можело да ги најде тие слики?
Женски како е новиот број за активирање екстра кредит на Џабест ? Беше *111#, но сега не е активна услугата. Ако знае некој нека пише
Да плаќа пола придонеси и да обезбеди особа доколку работното место тоа го наага која ќе ја работи другата половина од работното време.