Дали некој од тука годинава ќе седи во ученичкиот дом Здравко Цветковски во Скопје? Или барем познава некој што ќе седи? Ве молам пишете ми ако да..
Sdp kade moze da se najdat poeftini onakvi kako edna skalicka za potkacuvanje za dete da se mie i da mocka vo siti mol se od 500-800 mnohý mi se vide za edna skalicka stolce neznam kako se vika pravilno
Акo знaе некoјa пoдетaлнo дa ми oбјaсни кaкo иде прoцедурaтa зa пoрaчувaње oд Алиекспрес , кaкo oди плaќaњетo ? И кaкo се пресметувa дoлaрoт
60ка, од транспортен па кај судска и накај Соборна и по Партизанска оди. Не поминува низ Центар. Инаку сабота и недела не оди скроз до горе. Не остави кај селата и моравме да пешачиме пола час додека да стигнеме до горе.
Каде можам да најдам обична хартија за пакување подароци? Не сакам хартија со дезени, ми треба најобична кафеава, ко оние кесите од книжара, некој таков материјал.
Во темата за алиекспрес детално е објаснета постапката за порачување, а доларот е 54-55. @Mishela мејби да искористиш хартија за печење?
Конкретно било за Кампус 4 (бизнис логистика), но се снајдовме. Ако сте од Штип, може да препорачате хотелче/соби за 1 ноќ? Или каде во околината би можело да се преноќи? ( берово мислам дека не е мн далеку)... Во Култура во Буњаковец мислам има.( до Боди лајн се наоѓа, спроти Градежен).
Мислам изгрев се викаше ние кај што бевме. Солидно за не многу пари.. Памтам убав ресторан имаше, со мн сталко
Да не знае отприлика колку би се патувало со автобус од Скопје до Берн, Швајцарија? Мислам дека секако 24 часа, ама некој можеби има патувано, па знае поточно. Патем освен Вардар Експрес,препорачајте ако знаете некоја добра туристичка агенција што врши меѓународен автобуски превоз, јас копав низ интернетот, ама подруго е со искуство.