Како можам да извадам студентска картичка за во автобусите низ ск? Освен потврда за редовен студент што друго треба да однесам и кај да отидам? А, и како е сега со картичките со 10 возења што беа? Постојат уште? Како е направено? Ви благодарам однапред
Со 8ца.Застанува пред Влада. Или пак симни се на Рекорд или кај Пошта и за 10 мин. максимум си таму пеш.
Ти треба електронска изјава од Јсп пополнета дека сакаш студентска, ја има на веб, и треба да ја завериш со потврдата и индекс да однесеш.
Moze li nekoj da mi kaze kade ima telekabel vo centar, toj kaj ramstor go barav ama ne uspeav da najdam, ako seuste postoi tamu...aj ve molam nekoj ako znae podetalno da mi objasni
Дали некој има проблем со wireless - от на T - mobile? Најнормално си функционира интернетот кога сум во собата каде што е модемот, ама во други соби, сигналот е многу слаб на лап - топ, а на телефонот дури и се губи целосно на моменти.... До мојов модем е или до T - mobile е нешто?
До твојот рутер е. Оди на Плоштад и рекламирај го. Карпи Комерцијална Банка скалите за нагоре што се...
На сајтон Телеграф стално има слики од "папараци" фотки од некои женски со натписи од типот "Најубава скопјанка" итн. Е сега дали тие девојки знаат дека ќе ги сликаат, или се стварно папараци, појма немам.
Еј ова важи за тие шо сте од Битола... Значи лепотано(шо ми подзаличе за момент на Адријан Гаџа иначе) од кај шведскио она до конверс за пици шо е...е то келнерчето таму... СЕ БАРА ИМЕ И ПРЕЗИМЕ НА ЧОЕКО И АДРЕСА НА ЖИВЕЕЊЕ МОЛИМ ЛЕПО ви благодарам
Можеби ова што ке го прашам е смешно и глупаво но ете.. Дали е можно да испушташ гасови од вагината ? Бидејќи пример. кога вежбам и ги подигам нозете ми се случува тоа, ми изгледа дека е од вагината.. а и имам уште едно прашање .. порано на некои делови од телото не ми се познаваа вените, а сега гледам ми гледат.. да не има одредена причина или ??