со парче мраз тријај на местото, да замрзне мастиката и одма се ваѓа..или цели фармерки и блуза пикни ги во замрзнувач нека се смрзнат и после изгреби ја мастиката
Каде може да најдам Радосница? Колку се движат и во која има за пишување од раѓање па натака ? Фала ви ^^
Што би купиле на вашиот сакан по повод една година?? (се мислам веќе една недела, и добро би ми дошле ваши предлозии) Фала однапред и многу ќе ми помогнетее доколкуу споделете нештоо !!
Ја има некој користено црната маска за вадење црнки, од каде ја купувате и дали сте задоволни. Гледам по страните ја нудат по 1500 ден па нагоре, би можело ли да се најде некаден поефтино, читав некои и од алиекспрес ја купувале, го има ли истиот ефект?
Луѓе, во кој маркет и на која фирма можам да најдам 100% сок од домати? Знам има на Вива, ама не сум сигурен колку е домати, а колку останати конзерванси.
Најдобро нешто што ќе му остани за спомен...да не е парфем, колекција итн.. Еве на пример новчаник е многу добар подарок, саат, челична белегзија или кожна ако носи ..колан во комплет со нешто друго, или ако можеш да му погодиш, блуза, кошула... Ако игра игри, маус безжичен, слушалки, тастатура. Ти најдобро си го познаваш сепак
Нема потреба од толку давање пари ,кога ја имаш на Алиекспресhttps://www.aliexpress.com/item/Bla...362228477.html?spm=2114.13010308.0.125.YhMm3g Тие што ги нудат на фб страните исто им се купени од таму , па ги пумпаат цените .
Дали е бесплатен паркингот пред Лептокарија ( од страната на Партизанска), и оној подоле пред Базаро?
Да баш затоа... само кажи ми која е подобра, хледам има околу 3 -4вида, оваа на линк што ми ја пушти и јас гледаш една на pilaten и другана на bioaqua... ?
Тоа искрено незнам , само сакав да ти кажам дека за многу помалце пари ќе си ја нарачаш сама , а не да натплаќаш 10 пати. Еден мој близок пријател ја купи вистина се вади ,само треба да го прашам кој вид го има порачано.
Некоја наша македонска страна, како што се Црнобело и Фемина, што се занимава повеќе со статии за музиката и музичките групи?