Моите ми рекоа да се распрашам за возачка дозвола.. не знам од каде да почнам? Може некој да ме упати каде што како? фала однапред
Прво одбери си кај која автошкола ќе полагаш.Потоа они се ќе ти објаснат како одат работите и секакви прашања што имаш ќе ги прашаш.Инаку прво ќе полагаш за Прва Помош,потоа треба да извадиш лекарско,па Тестови(Теоретска настава) и на крај полигон и градска.Со среќа
кој ќе ми даде интернет страна за следење на времево и временска прогноза за подолг временски период ВЕ МОЛАМММММ
А бе, за подолг период не може НИКОЈ да ти гарантира, оти утре еден ветер да дувни - цела прогноза ќе ја смени за 2 дена, не па за 10 Има време, не се оптеретувај уште од сега за следниот викенд, дури во понеделник/вторник можеби би имала поверодостојни информации за конкретниот ден....
Таму е, после Соборна одиш право до семафорите и од семафорите се гледа. Кај Custom Pub е. Одма до него. Не можеш да го утнеш, по улицата од таму се излегува право на плоштад.
може ли некој да ми даде некоја страна кај што го има менито на фуфо-на плоштад ресторанот но со цени...многу ме интересира.
Бидејќи не знам како да ти објаснам, се надевам дека сликава ќе ти помогне. Значи ако одиш од кај Димо, после семафорот на првата уличка десно вртиш и гледај цело време на лево, крофните се нели од лево по скали надоле. Ако не само прашај некој таму за крофни одма ќе знаат да ти објаснат.
Луѓе сигурно е да се иде на Матка, онака излетнички, таму кај ресторанчето за време викенд? Прашувам поради состојбава, дали ќе стигнеме читави.
Одлука за условно значи дека си осуден на казна затвор од некое време, и ти викаат на пример во наредниве 2 години доколку направиш кривично дело ке ја одлежиш казната, доколку не направиш никому ништо А после пресудата си пуштен на слобода, само за напуштање на државата зависи од судот, тоа се одредува пред да бидеш осуден.
или поедноставно идеш по патот на 5 ка автобусот од центар накај Горче и после тинексот на семафорите лево па првата кривина десно лесно се наоѓа а за крофните немам збор