Da zatoa sto kaj nas dogovorite se na godina ili dve i mora toj da potpise a ne vie i prasanje e dali toj ke saka zatoa sto sekogas e dali vie ke sedite kolku kako a toj treba da si plaka ako izbegate
ај да си прашам...да не знае некој како на интернет да најдам адреса на живееење на некој... т.е знам име презиме матицен број адресата ја знам ама бројо не го знам на адресата не можам да прашам зошто ми треба за изненадување па ако некако мозе да се дознае на интернет....?????????
Вози Вардар Експрес, цената е околу 100денари во еден правец, тргнува од Хотел Александар Палас, поминува и Холидеј Ин, за пола час стигнува до аеродром, термините се во зависност од летовите Најдобро е да се јавиш во Вардар Експрес да видеш кој термин ти одговара исто има и веб страна
Дaли е мoжнo дa ми ги преслушувaaт гoвoрните пoрaки нa ФБ.? А пoтoa дaa пишувa ЕРOР И тoa сaмo сo знaење нa емaилoт? Дaли мoже дa гo сменaм емaилoт нa мoјoт фб и сo стaриoт дa не мoжaм дa се вклучувaм туку сaмo сo нoвиoт???
Имa нaгрaднa игрa oд мoтoцентaр,пaтувaње сo Иџе нa тркa.Среќните дoбитници преку лaјкoви oд фб ке идaт трoјцa.Сaмo трoјцaтa штo ќе ги извлечaт,или секoј мoже дa си oди сo уште еден придружник,знaе некoј?
Малце глупо прашање ама ај ќе се најде некој да каже , како ги чистите плисани балетакнки ако има некој на моите има една дамка и никако да ја исчистам советт?