Луѓе да прашам итно ми е ! денес земав фармерки во котон од рамстор и кога стигнав дома видов подобро дека ми се тесни! дали може да се замени за поголем број со фискална дали заменуваат? и дали работи котон во недела ( рамстор)????
@ninorta, не би требало да има проблем се додека ја чуваш фискалната (и нормално, панталоните не се оштетени). И да, Котон работи и во недела
Месечни планери? Или ти роковници, не знам како да ги наречам на македонски planners. Ама не обични, малку помодерни.
Јас одамна се спремам рипче да купам, ама никако да отидам. Јас би се израдувал. Базаро имаш во Ново Лисиче и една или две станици пред Сити Мол, кога одиш од Центар.
Можда не е соодветна тема, но да прашам. На мајками и паднал крстот (привезокот) од ланчето и кога проверивме од кога го најде, значи ниту е скршено ниту алката од привезокот е излитена, значи нема никакво оштетено делче од кај што би можело да се изваде да падне... Навистина чудно....Незнам што значење има
Не знаев каде да го поставам прашањево, па ајде тука... Дали смеат наставниците да барат работни тетратки? Нели беше забрането едно време, не знам дали уште важи
Не смеат да ти бараат нешто што треба да го плаќаш. Не дека не смеат, ама доколку не купиш, немаат право да ти намалат оценка врз основа на тоа.
Спроти Матекс има дуќан во ГТЦ. Поскапи и поубави материјали имаат. Исто важи и за дуќан во подрумот на Буњаковец, пред Кам.
Со каков фонт треба да се изработи презентацијата за дипломска работа и која големина на букви е потребна треба за да се чита од проџектор?
Сметката за интернет од Телеком требала до денеска да се плати сега видов,ако помине рокот исклучуваат веднаш,се плаќа некоја казна како Вип или ?
немаш казна само ќе мора после тоа да ги подмириш сите сметки заостанати колку имаш т.е сите да ги имаш подмирено за повторно вклучување
Ова се шајки? Или што и да се, ми требаат неколку, дали можам да купам само толку колку што ми требаат или морам цело пакетче?!?! И дали некој знае цена?