Се слика под вода со развивање е има 27 слики. Како старите апарати за сликање. Околу 350 беше кога го купив
Во Ноември сакам да одам во Германија,кај дечко ми со авион. Не сум летала никогаш. Тој има Бг пасош и живее и работи таму. Јас немам. Дали ќе треба некому на аеродром да давам причина зошто и кај кого одам?
Вие што сте на Телекабел имате Сител? Ми ја дава Сител 3 на негово место (Сител 3 дупло ми ја дава, а Сител ми ја нема)
Не знаев каде да го поставам прашањето па ајде тука. Ако не е соодветно нека се премести . Вечер сум на дејт, ама не знам што да носам на нозе. Балетанки е океј? Такви на врзување од Зара? Не е најладно што знам... За чизми сеуште не е времево...
Јас од Скопје сум Ова не е на Широк Сокак? По плочките така ми личи.. Едит... ми рекоа дека веројатно не е не знам кај има вакви плочки на др место хаха Се утепале од сликање, само вратата се гледа
@Dust Во чаршијата е ова ама не знам и јас да ти објаснам како се оди Знам само дека откако ќе поминеш едни продвници за куфери и чанти, има чешма (фонтана) пред дуќаните одиш само право надолу.
Јас кога одев во Малта правев лажна резервација во хотел. Ми бараа пасош , карта , осигурање и каде би била сместена. На букинг најди го градот кај што ќе одиш , и кога ќе пишеш лични податоци имаш дел од трасакциска сметка пиши го таму бројот од сметката ама што не ја користиш и немаш пари на неа. На меил ќе ти стигне потвреден одговор дека имаш резервирано таму и таму , од тој до тој период и така ќе имаш доказ дека си турист. Ако си 10 дена или 5 дена зависи обично бараат 50 евра од ден да имаат гаранција дека ќе имаш пари за престој , и дека нема да им останеш и да работиш таму. Мислам дека ме свати . Среќно!
Има две. Едното е во Марди стоковата од Ленски мост кога ќе одиш за накај Гроздот. Другото е во пазарот- ова на сликата конкретно- од синџирот нагоре кај кафаната Жежо.