Луѓе, како се викаше оној златно - кафеавион кашкавал? Сличен е на тој што го користеа во McDonalds а кога ќе се растопи делува ко мајонез. На сликава е растопен. Знам кога ја симнав сликава од Tumblr во рецептата му го пишуваше името, ама сега не можам да го најдам тој пост, одамна беше. И дали го има кај нас низ маркетиве? Бидејќи никогаш до сега не сум го сретнал.
Тука вика дека користи чедар или моцарела.Чедарот го има во СП маркет https://translate.google.com/transl...ritas-com-molho-de-queijo-e-bacon&prev=search
Ме интересира дали негде низ Македонија воопшто има целосно професионални ветеринари? Опремени, обучени за врвно ниво на дијагностицирање?
Каде може да се најде камелеон низ пет шоп продавниците во Скопје? Колку што знам можно е да има егзотични животни во продавницата кај Грчка амбасада, но немам тел.број за контакт. Претпоставувам дека продажбата оди преку порачка.
@Ketchup овој чедаров во ленти ич ми нема вкус на прав чедар.. јас како голем јадач на кашкавали и сирења (особено американ чедар....има разлика!!), да ти кажам да не фрлаш пари на него. Оди во веро и побарај жолт чедар со една сина налепница напред, леле ич не ми текнува името. Нешто ма Е беше, мислам само во веро го има.. Има и посветол чедар, како нашиот кашкавал ама не е ист на вкус. Инаку онака баш тешко ќе ти се растопи.. Јас да прашам.. На крштевка сум за некој ден, да не знае некој каде во Влае е ресторан Куќа на храна или куќа за храна, така нешто???
da jas i voopsto ne sum zadovolna ne znam kolku pari e majka mi mi ja kupi ama uzasna e barem mene ne mi e voopsto ubava, kosata mi ja pravi vo momentot, malce da se svrtam levo desno otide kako od dozd fatena, pa susena
Во близина на Заводот за вработување има една амбуланта. Ако те интересира подетално пиши ми лп, ќе ти дадам број.
Dali moze sestrata da napise opravdanie ili mora maticnata? Malce tersen maticna imam i nit mene mi pisuva opravdanija nit na majka mi boleduvanje.
Дечки, вo плaн сме дa купиме чистaч нa пaреa, aмa прoблемoт е штo дoмa имaме лaминaт пa ни е стрaв дa не се oштети лaминaтoт. Кoристите ли вие чистaч нa пaреa зa лaминaт?