❗❗❗❗❗❗❗❗Дали постои некој закон од државата да се додели живеалиште на разведена мајка со две малолетни деца и ниски примања (во однос на плата). Многу ми е битно ако може да ми каже некој
www.cineplexx.mk Мислам дека на странава би требало да најдеш. Иначе јас последен пат кога бев платив 300 денари.
Што мислите за подарок за годишница од врска часовник? Некои велат дека несреќа носел, демек ја стопирал врската...
Само книшка и ќе одиш таму кај што ваѓаат на шалтерот ќе ти дадат инструкции каде да одиш и еден картон за да ти се потпишат после прегледот докторите и пример одиш на очно те проверуваат и ти се потпишуваат итн..
@Ketchup Им ја отварав страната пред да прашам тука, бидејќи таму ништо не најдов, освен информации за агендата на филмовите и околку продажбата/резервацијата. Инаку тенк ју!
Де бре луѓе, аман со овие бабини деветини. Бог да чува и да брани. Ако не ај ништо да не си подаруваме меѓу себе, најубаво така. Инаку баш ти е добра идејава. Мене лично ми се свиѓа некоја да ми подари таков подарок. Така да не му ја мисли ти многу и купувај таму.
Може ми е глупаво прашањево, ама ај да си прашм. Каде низ Скопјево има добра пржилница на риби. Ми се јадат гирици, ама не знам каде да барам. Со години не сум купувала.
ne ne zemam socijalno samo sum nevrabotena... dali bi mi go skratile zdravstvenoto poradi goreopisaniot slucaj/
Јас му купив на дечко ми часовник за годишнина. Искрено не верувам во тие глупости. Не се замарај прекрасен подарок е.
Да ве прашам дали има во Македонија од чоколадите "Diva". Попролично се скапи во странство,но тука не сум сретнала?
Глупости! Знам, викаат дека врската ќе трае додека работи саатот. Јас имам многу другарки што им купиле поклон на дечковците саат за веридба, па ниту една од нив не е разведена. Така што, слободно купи му, мене тоа ми е ептен убав подарок.
Дали на лекарското уверение од универзитетската поликлиника за премин од редовен во вонреден студент треба да се стави некој печат и од факултетот или само со молбата се дава на студентски прашања и таму средуваат?