Феминки за полкон ми треба тетратка со спирали и оние преградите внатре, оние тертратките за на факултет што се, ама со убава корица. Бев во Офис плус ама ич не ми фатија око, за поклон ми е... Некоја да знае да помогне?
Девојки дали некоја знае како се прават оние фотки што се панорамски и заоблени како полукруг од страна...?
На телефон ако имаш апликација со ефект fish-eye. Ама тоа е малку екстремно. Инаку, вистински сликите излегуваат со посебни камери go-pro.
Ако го продолжуваш не ти треба ништо освен стариот пасош, уплатниците ( а можеш и со картичка да платиш дирекно кај што те сликаат) и пополнето барање. Ако вадиш прв пат не знам, провери на страната на МВР. http://www.mvr.gov.mk/upravni-rab/1
Нотарите работат со административно работно време, од 08.30 до 16.30. Исто треба да важи и за нотарските канцеларии кај Мавровка.
Ај да прашам и тука, дали знаете некои онлајн продавници тука кај нас (како пр. nama,mk) каде што би можело да се купи држачи за крпи, наменти за во бања? Однапред благодарам
Каде можам да најдам вакви плочки ? Овие ги најдов на фб страна од Прилеп , но сеуште не ми одговориле . Прашувам за во Скопје дали сте ги виделе?