Се сместиле негде кај беверли хилс имало некои апартмани за 20 еур. Вергина и Портал биле по 35-40 еур
Во Шутка јакните се 1500-2000, има голем избор. Ташните се 200-300 ден, фармерките 400-800 ден. За обувки јас не би ти препорачала, нема избор ем многу кичерајски а цени горе-доле колку тие на Битпазар и рампа. На Битпазар ташните на тезгите се околу 600. Низ дуќанчињата незнам дали донеле длабоки чизми, ама кратките се 1000-1300 ден.
Финки или Феит, ти? Па не се баш ефтинки, тука ми се допаднаа едни 1200 беа, од продавница, поточо од Шутка исто хаха Фала
До која цена смеам да порачвам онлајн производи без да плаќам царина? Некој ми рече до 20 евра. А иначе колку се плаќа ако е повеќе од 20?
Средство за чистење на еко-кожа и lcd tv? Активни страни за на фб, на мак. српско-хрватски, за: -коса,фризури -облека-кроење и сл. -здрава исхрана -диети -фитнес -нега на дом/хигиена ???
@buuuce28 Мислам дека медицина би ти било потешко доколку немаш основа од средно. Ама сепак ако учиш нема да е тешко. Во однос на другата опција, овој факултет е потежок според мене. Има повеќе за учење, а мораш и на специјализација, пошто ќе си ништо или медицинска сестра. Зависи колку си спремна и парично и умствено да вложиш. Безбедност е полесно и тоа многу. @Rabbit Па не се лоши, искрено добар квалитет имаат.
Кoлку би ми земaле зa дa извaдaм зaб Книшкaвa ми е тукa aли немaм кaртoни Мoже ли зa ден двa дa им дoнесaм и кoлку би чинелo?
Електронска и книшка...умреа картоните...Уствари не умреа али не се потребни. Иако гледам дека уште постојат некаде (скоро никаде ).. Јас извадив по 4 год закаснување и ја изгубив и не вадам пак
И прaшaњетo ми е Нели мoжaт пo брoј нa личнa кaртa или мaтичен брoј, гледaм ги пишувa у книшкaвa, дa утврдaт декa сум oсигуреник Нa привaтнo мoждa е 600-700денaри
Па со електронската се гледа дали си осигуреник или не.. Одиш со неа и со книшката, бираш матичен стоматолог (ако го немаш) и ќе ти го извадат за 100-150 ден..ама на клиника. Кај приватниве што имаат договор со фондот мене 300 ми наплатија