Да нема забуни само..да не прочита некој друг што не е во ситуација како Природен Приватно дефинитивно не е 300 денари.. приватни што имаат договор со фондот, да, до 300 ден најмногу... Ама приватно кај оние што немаат договор со фондот 1200-1500 па и 2500 земаат, зависи колку корени има
Незнам зашто ама матичниве веќе двапати ми ја утнуваат шифрата на упатот за лабараторија!? Денеска платив 700 денари,како приватно,без испитување на шеќер,со тоа ќе беше плус 650 денари
Lugje, ovoj cetvrtok ima besplaten voz za studenti niz cela mk taka, site relacii? I do koga trae toa ako znaete, mislam cel vikend beshe ovaa poslednata nedela od meseco ili greska sum ?
Нели беше првиот и третиот викенд? Инаку кога и да е, трае заклучно до недела, последниот воз @anaja1 зошто 650 ден за шеќер? Обичното или оноа што земаат 2-3 пати (врска немам како се вика НЕобичното ) Бидејќи обичново е 100 ден, ме зачуди.. И жити се, како можат шифрата да ти ја утнат..па таа компјутерски се генерира
И јас се чудам како утнуваат Тоа за шеќерот и јас незнам,до сега не ми испитувале,ама како што ми рече,тримесечно испитување било Поима немам
Е да, тоа е тоа... ќе ти земат крв па ќе ти дадат да испиеш нешто па пак.. затоа е 650 иначе 100-150 е.. Мајка ми секој месец испитува од овој од 100че и 2 пати годишно од "скапиот" ..ама апчиња пие она за шеќер
Фала Богу до сега не сум имала проблем со шекерот,незнам зашто матичната така ми напиша.Изгледа повторно ќе треба да одам за обично да ми испитаат шеќер
Девојки купив ампула коприва, ама нема ништо да пишува дека е од коприва, и ја ставив во шампонот , ниту ми даде фискална, се брзав и кога стигнав дома видов , еве слика и дали некој знае или купувал да ми каже дали е оваа ампула од коприва и што може во шампонот да се стави? прочитав дека е многу добро за раст на коса и против опаѓање.
Може некој да ми каже каде се наоѓа физикално одделение? И дали стварно они ти одредувале термин кога да се оди на терапија?
Луѓе работат ли денес продавниците како во обична недела? Бидејќи нели утре е неработен ден поради денешниов празник.
Здраво, не најдов тема па тука да прашам ако има тогаш се извинувам и преместете го, ми треба ваше мислење со предлози и коментари за на пример каде денес на ручек, кафана со добра храна и фина атмосфера?
Во Козле,во близина на агенцијата за вработување и во 8 септември. Матичната треба да ти даде упут Во Козле многу се чека,а во 8 септ. ми рекоа дека не....едино ако нешто не е со врски,како и секаде
Завод за физикална медицина и рехабилитација, изгуглај адреса Едит...anaja пишала веќе Физикална имаш и во Јане Сандански