Хах незнам дали ти е трол прашањево најдобра метода за памтење е после учење да легнеш и да се наспиеш убаво
каде можам да купам спреј што е за графити и колку паре е и дали има среврена боја? купив една метална кутија ама шарена е со копчиња на неа па сакам да си ја направ таква сребрена сипкаво ?
Ти каде се гледаш за 5-10 години од сега ? Која професија би ја работел/а со љубов? Според овие прашања,ќе си дадеш одговори и ќе си одлучиш. Јас тоа што сакав го запишав, и фала Богу работам според струка Не дозволувај друг да одлучува за тебе, ќе згрешиш многу.
Јас не знаев кај ќе се запишам до дента на уписите. Отидов кај што се запиша мојата најдобра другарка и баш убав смер си се запишав. Прилично сум задоволен.
@Chanell* многу сакам да студирам односи со јавноста. Но за тоа има време ми треба да се одлучам средно училиште. Нема таков смер во Македонија во средно. @Ketchup ахаха и јас незнам и немам појма, до осмо се тешев има време, кај е 1 септември за 9 - то. Но еве го и ноември ќе почне, а јас ништо. А што смер одбра?
Утре е нели неработен ден, е сега, ме интересира дали докторите во државна болница што си држат понеделник приемен амбулантен ден ќе си работат по распоред, или ?
Вие што сте на претплата на Телеком кога патувате во друга земја ја вадите картичката,го исклучувате интернетот или како? Многу ќе ми користи информацијава.
@buba4e89 Јaс сум нa претплaтa. Oдиме вo Телекoм и му викaме дa ни гo исклучaт интернoт oд тaa дo тaa дaтa. Јaс кoгa бев зa Турцијa нa oдмoр гoдинaвa, гo исклучив и пoсле пoследните двa денa сo мaјкa ми се дoгoвoривме дa гo уклучи и ми дoјде сметкa oкoлу 4.000 денaри.
Decki mi se blizi rodenden i planiram da viknam mn luge do kaj 17 bi sakala ako mozete da mi preporacate nekoe ponormalno ubavo i mesto so poniski ceni na pijacki zosto sepak vikam 17 luge hahaha ...niskite ceni mi se prioritet od nabrojanovo
Нема потреба да одиш во Телеком. Не знам каков телефон имаш, но мора во settings да имаш опција cellular data која треба на граница да ја ставиш off и ќе немаш интернет ( и data roaming треба да не ти е штиклирано). Ќе видиш горе нема да имаш знакче 4g. Јас секогаш правам вака. Ако ти е страв консултирај се со вработен во Телеком.
Да не знаете каде можам да купам козја сурутка? Би скала препорака од некој човек што продава,не таа од продавница за здрава храна,тоа е вештачко све .
Женски, каква врска има интернетот со одењето во странство доколку не го уклучиш? Мајка ми кога одеше во Грција најнормално само не го уклучувала и се беше во ред.