Denes fejsbuk me pukna..sakav da spodelam nekolku fotografii i taman ke gi izberam ke gi stikliram, me prekinuva i pisuva fejsbuk zapre...sto moze da e?
Бул. Св. Кирил и Методиј бр.20 Mi treba nekoj da mi objasni dokolku znae kaj e adresava , ili objekt da se orientiram ?
Konkretno mi treba objektot na Kroacija nezivotno osiguruvanje , ovaa adresa ja imaat jas pojma nemam kade e . Fala vo sekoj slucaj
Кроација неживотно имаш и во карпош 3 на улица никола русински кај кафана срна над кафаната ќе видиш знак се наоѓа во зграда
Тоа е адресата, ондак. Еве ти стритвју : Точно карши стариот Цветен пазар ти доаѓа (или отприлика карши Стара железничка).
Пошта. Не постои поевтино место во градов за пијачки и јадење. Ќе им кажеш за колку луѓе кога, ќе споите маси, ќе ти резервираат, и Среќен роденден.
Спреј за графити имаш во бои и лакови, 100, 150 денари мислам се, конкретно сребрена боја не знам дали има, но можеш да најдеш во книжарници или Џамбо такви спрејови за честитки што правиме новогодишни. *Инаку бидејќи не тие е за графити спреотј, поефтина варијанта ти е да си купиш боја за ќунк, ( 30 денари беше отприлика) онака ти е за кутија, само што ќе ти треба четка да ја боеш кутијата.
Не знаев кај да пишам, па ај овде зошто немам време да барам по другите теми, дали можи вториот семестар да се префрлам вонредно?
Здраво Ако некој познава професор по информатика (да знае и на Gimp да работи), нека ми пише ЛП. Поздрав
Женски како чистите пудра од крагна на кожна јакна ?? Нова ми е , а како да ми се утапкала пудрата во неа, и страв ми е да пробувам да ја чистам со било што на своја рака, па барам некој сигурен и проверен метод.
нема продолжување...само нова..иначе ако платиш на лице место со картичка ти е најефтино околу 200 ден..ако платиш во банка,пошта или по сервиси тогаш рачунај плус провизија