Добро, има некоја асална страна на нетов кајшто можам да гледам телевизија онлајн?? На макс тв и зулу не ми ги отвара.
Од што можат да се појават муви, ама не она обични муви, туку во многу поголема величина се? не влегле сигурно преку прозор
Девојки од скоро сум пријавена пензиско и здравствено. Сега за овој месец немам сини картончиња. Дали доколку појдам во социјално, или каде се вадат, дали ке добијам картончиња за месецов...??? а ми требаат итно, па да не плаќам приватно..
Треба да доаѓам во Скопје по едни документи.Може ли некој подетално да ми каже каде се наоѓа агенција Коузон (зграда на здружение на возачи на град Скопје) ?
Поскапи се, мислам околку 600 денари се поголемите, ама многу се благи, претерано, мене искрено не ми се допаѓаат.
Луѓе оригиналните свитеделства ни остануваат на факултет кога се запишуваме така? Нема никакви шанси да ги земам сега? Ми требаат нешто итно.
^ Мислам дека има шанса да ги земеш, ама да го оставиш индексот тука и да ги вратиш за брзо време, ама не знам дали може во сите факултети така, најдобро прашај си во студенски прашања
Ако си пријавена, треба да одиш во социјално и ќе ти дадат сини картончиња за сега овој месец и јуни, брзо ги даваат, мене брзо ми ги дадоа минатиот пат, не чекав.Сепак појди и види, најдобро
ти си за пререгистрација ке отидеш во социјално, само што ке влезеш,на првиот шалтер ке ти дадат формулари, треба да ги пополниш +копија од лична карт+копија од извод на родени(валиден) и сега ми текна здравствена книшка е незнам ако си студент дали и за тоа потврда, и после ке одиш на шалтер да ги ги провеверат , и секако печат да ти стават-на книшката, па после во големата сала се чека ред за да ти дадат картончиња-мене ми дадоа за 3 месеци однапред Коузон адреса: Максим Горки 8-а место: Скопје телефон: (02) 3296 643 Работно време : Пон - Пет од 09:00 до 17:00 јави се и прашај, се надевам ти помогнав да знаев дека ти треба, поминав од таму прееска, ке видев би требало да работат-сите бутици работат
Девојки да ве прашам дали знаете утре дали работи Певекс во Топанско што е бидејќи утре е недела и денеска до колку работи??
Скопјанки, во понеделник кога отвара Манго во ГТЦ? Молим Бога да е пред 10 И уште едно, подолго прашање. Мајка ми има едни штикли, затворени позади, а малку отворени од напред, ама и се малце мали, прстите се малце напред извадени, ептен малце..па нели имаше трикови да се зголеми чевла, нешто со мраз да се ставело, фрижидер нешто... значи дали е можно да се зголеми задниот дел,кај петата, за да дојде таман и да не ѕираат прстите напред? незнам колку ме сфативте, али се надевам има решение за ова, многу ќе ми значи
http://www.youtube.com/watch?v=qf5m...zzz4OFQrhbKDzTng&index=150&feature=plpp_video нешто налик на ова?
Можете да пробате со кесички со вода па во замрзнувач. Ставете вода во кесички за во фриждер, и со ластиче прицврстете ги во делот кој сакате да го раширите, и така ставете ги во ладилник цела ноќ или цел ден да одстојат да смрзне водата, зошто нели кога ќе смрзне водата се шири, би требало да има ефект.
да меѓутоа на видеото го растегнува долниот дел со кесичката мраз, мене ми треба горе да се прошири, кај петата, односно во должина да добијам... ??