ИТНО ! Сакам да пријавам вработен во МРВ со образложение дека ми го крие изводот.Кај треба да се обратам и што треба да направам против човеков?
колку се плаќа за една вечер за едно лице во холидеј ин? т.е нз како иде тоа дали се плаќа за соба или у зависност колку лица се поима неам... anyone???
Dajte nekoj predlog sto da kupam za rodenden za kerkickata na kumasincite..nemam iskustvo so takvi raboti.nemam idea kolku e vo red da potrosam..znam se zavisi od toa kolku si covek moze ama sepak nemozam so eden komplet da i idam?ima 3 godinki no prv pat odime posto bevme vo razlicni zemji..
можеш некое комплетче, играчка и некое големо чоколадо да и земеш, сето тоа убаво спакувано речиси сите фото - студија продаваат и албуми, има и по сите гифт-шопови
Кај можам да најдам од тие црните маски за лице за отстранување на митесери што се? И колку пари коштаат?
Сте слушнале ли за апчиња Фенугрек, дали ги имате користено?, прочитав на друг форум дека се за зголемување на тежината.. Некој пишал за нив но во 2011, па незнам дали сеуште ги има....
@mariatim Да немало одозгора сад? Мене ми личи на некој автомат за бонбонки, што кога би се вклучил, тоа би се вртело да ги исфрла
Луѓе знаели некој колку е просечната пензија во Македонија или инвалидска пензија од I степен на категорија?