мене ми изгледа како машина за полнење на течност во амбалажа (125 мл), веројатно шишенцата се ставаат во вдлабнатиот дел на дното (под тоа тркалцето). Пробувам да прочитам од сликата дали пишува Wptsp или 1/4tsp за во случај да е напишана марката, ама не успеав
Може ли да ми дадете линкови со страни каде што можам да барам под кирија живеалишта, освен пазар 3 ?
@Izdrzliv @ninja35 и остали припадници на машки пол, ако знаете да ми кажете како се движат боите за фарбање ( конкретно бела боја), за фарбање на дрвените работи? Што амбалажи и која цени?
оние конзервите од 1литар се 150-250 денари...зависно од фирмата ... исто има врска дали ти треба од онаа посилна боја што покрива целосно ама и во тој случај е таа цена. ти треба и маслен разредувач, околу 120-150 денари
@Rubiii А што ние жените не можеме да одговориме? Не дај боже и за емајлирање да сме слушнале, сигурно е постапка на праќање мејлови Не бива вака со стереотипното
@Summerlover нема нешто за што жените не ги бива Сакав да го поштедам женскиот пол, и малку да ги активирам мажјациве Инаку, @ninja35 бојата ми треба за фарбање дрвото од столчиња, собни врати и евентуално када! Реставрација ќе правам на туѓ простор, па да се распрашам за цените, количината и локацијата за набавка... ( немам ич слободно време, работам и саботи, па затоа преку форумов сакав да се информирам).
Вака, моја препорака ти е да земеш нитро боја која се разредува сп нитро разредвач.. Предност на оваа боја ти е шо суши мн брзо..30 мин на собна темп. За вратите и столчињата употребувај мини ваљакче крзнено од 10см, фарбаш во две насоки..горе долу..и така нема да оставаш шари.. Предходно добро исчисти го местото за фарбање За када немој со истата боја да пробуваш...целата ке се излупи.. Таа е посебна керамичка боја Се имаш во сите маркети за бои и лакови
Не сум баш запознаета, дали се продава во аптеките витамин А, како што пр. се продава витаминот Ц, и ако да, отприлика колку е пари? Тенк ју вери мач