Девојки дали постои fals верзија на nyx козметиката? На зелен пазар ги видов и ги даваат по 180 денари,пишуваше на нив мат меѓутоа кога ги пробав беа полу густи и број 05,06 sidney?
Темава е најпосетена, па тука ќе прашам каде има тапети со најниски цени? Не ми требаат да се ептен квалитетни и убави...
Гледав на али експрес облека и сакам да си порачам едно палто, но ми пишува величини S M L XL XLL сега ме интересира дали се истите величини како и овде кај нас.. Јас носам S величина и сега незнам дали таа да ја порачам??? помошшш
На секоја вечичина S,M,L,XL, има табела со димензии, ширина на колкови, половина, раменици, измери се и според тоа нарачај ја соодветната величина, ако некое парче нема табела значи дека е стандардна големина
Oд каде ти е стартна позиција за да стигнеш до градски ѕид? Ова ти е одма спроти олимписки базен во строг центар така да до таму циркулираат многу автобуси.
Od cair kako da stignam do taa prodavnicata kupi evtino? So koj avtobus ? I na koja stanica da se simnam?