Има некои математичари тука? Како се пресметуваше вкупен број на комбинации од броеви??? На пример од даде броеви од 1-50 како да пресметам колку комбинации може да излезат? Во 1 комбинација треба да има 7 броеви без повторување?
со колку бројки треба да бидат комбинациите? инаку имаш опција факториел на калкулаторите, подеси го само на scientific
Како по дома да си правам ваква фризура? Зборам за бушавоста, прекршеноста, станата од спиење моментот, не бојата.
Решив да не ги порачувам. Вчера шетав овде најдов исти. Пробав мн модели и некои 38,9,40 три различни броеви ми се фатија. Забиси до калапот. Истите ги има 1900-2100 нз точно колку беа. Ги имаше 2350 цели со патент не до средина на ногата. Не купувам сега ќе почекам да размислам какви сакам дали карамел дали црни.
Внатре се со крзно, ако да има и тоа улога. Инаку карамел ги имам јас. Многу убаво стојат на нога, само пошто се антилопски во вир никако.
Мислам дека беа со крзни. Незнам точно пошто пробав различни модели мн беа. Вакви и црни без штикла рамни 2200 се. А со штикла се 1900-2100. Да знам дека не треба во вода. Фала сепак.
Женски ај кажете ми некоја интересна програма за слики ама како видео да биде нешто? Не обичен колаж со слики,за така си ја користам сумера Ми треба да направам некое покреативно видео со слики за роденденот на внука ми. Фала ви однапред
Devojki dali nekoj znae kade e ulicata Ognjan Prica 39 Naslba Kisela voda,mi treba labaratorijata Pavlina ako nekoj znae kade se naoga tocno,koi aftobusi odat natamu?
Автобус 24,а лабараторијата се наоѓа пред кривината кај Шампионче,незнам далим знаеш каде е,а и јас незнам дали уште постои.Во секој случај прашај го шоферот во автобус,и ќе ти каже на која автобуска да се симнеш
Дали некој знае што овошје е ова? И дали е всушност овошје... Татко ми го купил од љубопитност ама не видел ни име ни потекло а сака да сече да го јаде па да го информирам прво дан се отруе...
Custard apple (shijia) This fruit is tough, bumpy and green on the outside, and white and thick, creamy and granular flesh on the inside, with medium-sized black seeds. It has a vaguely sweet taste. The custard apple is believed to be native to the West Indies, but has been since introduced to many of the world’s tropical regions. It is common throughout most of Southeast Asia. In India, it is eaten only by the lower classes. Buying basics: The shell should be a yellow or brownish to signify the apple is ripe, and it should not be split anywhere. The fruit inside should be soft to the touch. The flesh can be scooped out of the shell and eaten as is. Nutritional info: The fruit is high in vitamins A and C, as well as magnesium, potassium, and dietary fibre. It is also rich in iron, phosphorous, calcium, and riboflavin. It is known to cure digestion issues and vertigo. ^ Мене ми изгледа како да ќе е ова. Така да, ако е навистина ова, нема да се отруе.
Луѓе да ми кажете некој добар доктор за на ехо на гради , што лично знаете и сте сигурни од истиот? за во скопје, и на приватен ако е само добар доктор/ка? и во лп можете да пишете, би ви била многу благодарна