@zalosna мила би сакала нешто да те прашам во лп,но не може да се праќаат пораки..би можеле ли некако да комуницираме? Извинете за постот можеби не е за овде но не знаев каде да прашам
Може да направиш .gif и сликите цело време да си вртат, а видео со слики и песна мислам дека се правеше на Flipagram(апликација за смартфон). https://giphy.com https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cheerfulinc.flipagram
девојки дали знаете некоја професорка по хемија која дава приватни часови за средношколци и објаснува убаво ?
Спроти Горки што е пролазот кај продавничката (влезот за кај Фран), го поминуваш и движиш по паркингот право. Насочи глава малце на десно, како на ќоше е (Валијант е одма до него).
Жени, сретнав едњн цитат не се сеќавам од кој беше, машко беше, и сега никако да го најдам. Имапе нешто во смисла за новите генерации, како луѓето се глупави, не читаат, повеќе не седат да ги набљудуваат другите околу нив, нешто во таа смисла на англиски беше пишано. Како кавер беше сликата со ликот на авторот. Ако случајно сте ја сретнале споделете
Во канцеларија се што ќе допрам - компјутер, штампач, врата, прозор, значи е метално, ме дрма струја. Не ми веруваат мајсторите бидејќи нив не ги дрма, само мене и уште една колешка. Знам дека звучи смешно, ама вистина станува болно, по 100 пати на ден, прстево скара ќе ми стане - пилешки прсти. Некој да знае како да си помогнам оти од мајстори нема фајде? Совети од типот напрај си таратур сос не се прифаќаат. Само за озбилни, стоп за несериозни.
И мене некогаш истово м и се случува, дури и ако се позравам со некој,ракување, ќе ме пецне струја, електрицитет, што и да фатам исто, и мене ме интересира од кај ова
Без разлика што носам, секогаш ми се случува. Валгда има врска нешто како се поврзани кабливе со струја, или уземљање немало...
Сувa кoжa, лaднo време, стaтички електрицитет. Секoјa зимa ми се случувa тoa... @ModernMuse aкo не дoцнaм сo oдгoвoрoт, liquid corn starch нa мaкедoнски е штирaк.
Вака сега.. нели откако ќе положиш за автомобил две години треба да возиш до 11 часот и автомпбилот да биде ДО одредена јачина (не ми текнува колку коњи беше). Е сега сакав да прашам на пример доколку имаш автомобил што ја надминува дозволената јачина, дали може да се добие/извади некаква дозвола за истиотда може да го возиш, пошто нели казниво е. Ако има некој познавање нека ми пише лп. Фала.