Зависи каква е, јас имав црна како плишана нешто, не чиста пластика и ми се оштети. На чиста пластика мислам дека ако полека избришеш и нежно нема да се оштети
Јас да си кажам за мојот. Спојлер Мене многу пати ми се има истурено лак. И на ова црната маска од позади, и на тоа металното од страните, и ништо не му е. Не би требало да се излупи. Мене дури и тоа за полнење ми е со зелен лак, ама неам срце таму да ставам ацетон, да не ме здрма струја.
женски сакам да прашам дали е срамота да застанам на битпазар на пример и да се обидам да продадам некои мои зачувани парчиња гардеробаа кои ич не ми се носени прашањето ми е дали е мноогу срамота? А итно ми требаат пари и, што мислите вие?
Jaс не би, а ме интересира дали твоите знаат за идејава, со оглед на твоите години? Ако веќе сакаш да ги продадеш еве ти начин http://mojagarderoba.mk/
Jas ne bi probala so ova moja garderoba..nekako mnogu postapki mi ima na izgled..moite ne se zapoznaeni ama pa tie alishta ne gi ni nosam i sigurno nema da se bunat da gi prodadam ama ne im kazav bidejki nema da me pustat da gi prodavam vaka na bitpazar.. [mod-kirilica:3bcrh4ob][/mod-kirilica:3bcrh4ob]
Дали има некој на форумов што знае добро Германски јазик, многу ми треба ??? Доколку има некој, нека ми пише во порака.
Итно ми треба помош па затоа и овде ќе пишам. имам проблем со апаратот ,т.е сликите можам да ги гледам на апарат , но неможам да ги гледам во компјутер кога ќе го поврзам со усб кабел.Иконата од апаратот се појавува во my computer но таа е празна нема слики . Знае ли некој што треба да направам ?
Дали Пејпал функционира во Македонија? Пробувам да се регистрирам, сите проклети земји ги има, од Џибути до Фалкландски острови до некои Џајнови и Мајнови, а Македонија ја нема.
Јас мислам подобро би било да ги донираш во некоја хуманитарна акција, чим не ги носиш, а и ти се добро зачувани.
^ Ама вика итно и требале пари, значи затоа ги продава. Ја мислам најдобро да ги продадеш на тие што продаваат одма да си завршиш работа, распрашај се некако. А зошто битпазар, пробај во Шутка.
Веро центар до кога е отворен или до кога продавниците во него работат? Продавниците работат до 9-10 часот, незнам точно, а верото е отворено и во 00, на полноќ, еднаш бев со другарка мислев ќе има живот некаков таму, кафичите ова она, а тоа пусто празно, само едно друштво си седеше кај мекдоналдс масите језиво ептен беше..