Дали некој има ламба од хималајска сол и како сте задоволни? Или да не сте користеле некој прочистувач на воздух? Освен оној од Дормео, зошто за ништо не го бива. Фала
Затоа што тој и воопшто не е прочистувач на воздух, туку навлажнувач. Не знам зошто луѓето го купуваат како прочистувач.
Има во Веро едни огромни бројки во дречлива боја: зелена, розева и жолта. Ако добро се сеќавам една свеќа беше 100-120 ден.
Ајде кој се разбира, го видов ова и сакам да го земам, дали е добро? Да не е копија? https://grouper.mk/deal/teslaled-led-samsung-power-bank-bf
Предлог за подарок за 3 годишно машко дете? Гардероба и играчки од типот камиончиња, количиња и пластични пиштоли има премногу.. Дали оние таблички за цртање се соодветни за 3 годишници? И ако се, каде можам да купам? А секако ќе му правам и пакетче, каде може да се купи кутија за подарок со машна од горе?
Купувај и не му ја мисли многу,сепак се работи за самсунг надвореш полнач.Е сеа види да не се некој фори па да ти дадат сосема друг полнач,знаеш маркетинг трикови.
Е незнам дали иде гаранција,јави се најубаво и прашај. Знам на самсунг се скапи овие,затоа и ме зачуди цената.Ама па можно е зашто да не
Да ти кажам вртев и никој не дигна слушалка. Пред да купам обавезно ќе ги побарам повторно. Ми рече и зетми бадијала е за 950 денари се исплати. Мада мене би ми требало до 5000 mah така што имам за едно полнење и гледав на сетек сајтот тие до тоа полнење се околу 1200 денари,па ова од линков се исплати.