Дали знаете каде можам да го најдам шампонов во Скопје? Го купив од Романија, ама кај нас нигде немам сретнато.
Jas pak okolu avionot,za parfem od 25ml pravat li problem,ili zavisi so koi letas?aj nekoj poiskusen da mi objasni sto kako?
Вкупно количество на течност што смееш да го носиш со себе е 100мл (парфем или др шминки, или на пр вода). Зборам за летање од кај нас.
Кај сте биле низ Македонија на убаво место за нова година? Ако биде и планинско-супер. Само да не е ова црна Битола.
да не знаете каде можам да направам постер? пример некое студио или слично каде што од слика прават постер.. хитно ми е ☺
Кој градски автобус вози до ново Лисиче, новите згради кај Зегин?? И кај беше кафе Броз? Знам сум била...ама меморијава не ми е јака страна..
Некаде карши Соборна има "книжарница" или не знам како да го наречам, каде прават постери. @Yowannty прво питање - не знам, второ - спроти Универзална.
FeminkI dali nekoja mozi da mi pomozi na fb gi najdov ovie ama zaborajv na koja strana a sakam da poracam
Скопјанки, предложете ми некој убав романтичен ресторан во Скопје? По можност во Аеродром. Дечко ми има роденден за 1 месец, па сакам да му направам изненадување во некој ресторан, купив балони, свеќи и лисја од ружички, па некако да ми украсат и торта да однесам. Не знам дали баш секаде ќе дозволат така, затоа дајте предлози да си прашам со време
Охрид е секогаш прекрасен, со друштво во викендица на пример Пештани или во стариот дел од градот - не заменливо ! Не го исклучувам и Маврово, прекрасно е. Помеѓу Маврово и Охрид би одбрала Маврово дефинитивно. Скопјанки, јас сакам да ве прашам како можам да стигнам до поликлинка Јане Сандански, знам дека е некаде во Аеродром ама каде точно? Фала ви најмногу